Silikono Tualeto Šepetys Soft Bristle Sienos montuojamas Vonios Tualeto Šepetys Valymo Šepetys Įrankiai, Tualetas Buitinių WC, Vonios kambarys Rinkiniai

€9.10

€15.17

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+TPR

C

olor: Balta & Juoda, Tipas: Tualetinis Šepetys

Modelis: Grindys-stovi, Sienos kabinti

Dydis: 41*9*9cm

Savybės:

1. 100% brand new ir aukštos kokybės.

2. Apvali forma, mažas juosmens, dizainas, visišką meno atmosfera, aukštos kokybės pilnatvės, teptuku, naudoti naujas patobulintas tankiais šeriais, super nukenksminimo, ilgą gyvenimą, suteiks jums švarų tualetą.

3. Pagaminti iš TPR (Termo Plastiko Guma), negadina tualetas ir surinkimo purvo, niekada susidėvi arba pasikeičia jos forma, išlaikant tobulą valymą.Yra ne metalo rūdžių ar bend gaila būdais.Rankena yra standus ir patogus ir patvarus.

4. Gumos medžiagos, kurios atitinka gerai, nuvalykite ir gerai, ir squish žemyn pakankamai patekti į kabinos ir crannies.Dizainas gilus valymas pagal ratlankio ir kitų sunkiai pasiekiamų vietų.

5. Patogus, neslidus rankenos dizainas .Nereikia paspauskite puikus valymas.Minkštu šepečiu skaidulų reikalauti, kad švelnus, lengvas valymas.Tai bus sutaupyti jūsų laiką ir padėti jums sutvarkyti vonios lengvai.

6. Išlaikyti savo tualeto gražus ir be įbrėžimų.Su uždaru dugnu dizainas yra efektyviai apsaugo švarus oras.Jūsų WC bus švaresnis nei bet kada!

Komplektą Sudaro:

1 Komplektas* Wc Brush Tool

Žymos: toilett, nulis dechet, dangtis wc, silicio tualeto šepetys plokščias wc, stiklo orchidėja, šepetys turėtojas tualetas, nustatyti tualetas, bambuko skydas, keraminis praustuvas, tualeto šepetys

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Dreamburgh
Funkcija Eco-Friendly
Yra Protingas Prietaisas No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų