EASYGUARD RDA imobilizatorius apsaugos nuo Vagysčių automobilių Belaidžio Imobilizatorius Apsaugos Sistema su Variklio Automatinio Užrakinimo/Atrakinimo Motociklas

€16.24

€20.56

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Gerbiami Klientai,

Tai EASYGUARD prekės 2.4 GHZ transporto priemonių stabdžių žibintas, Imobilizatorius Apsaugos Sistema su Variklio automatinio Užrakinti arba atrakinti per 1-2 metrų Anti-užgrobimo & Anti-Theft " funkcija.

Prekės tinka 95% DC12V transporto priemonių rinkoje pvz., sedanas, VISUREIGIS, pikapas, motociklų ir t. t.Jei jūsų automobilyje yra dc24v, prašome susisiekti su mumis individualų vienas.

Svarbu:

Mes ne pateikti diegimo paslaugų ir įrengimo yra lengva, jei turite tam tikrų automobilių elektros žinių.Anglų kalba vartotojo instrukcija & montavimo schema yra galima peržiūrėti prašymu.

EASYGUARD markės transporto priemonių stabdžių žibintas, Imobilizatorius Apsaugos Sistema su Variklio automatinio Užrakinti arba atrakinti per 1-2 metrų Anti-užgrobimo & Anti-Theft " funkcija.tinka DC12V transporto priemonės, tokios kaip automobiliai, pikapas, VISUREIGIS, sedanas, motociklų ir t. t.Automatiškai atrakinti automobilio variklį, kai vartotojo požiūrį į automobilių per 1-2 skaitikliai su nuotoliniu valdymu.Automatiškai užrakinti automobilio variklį, kai pėsčiomis automobilių 1-2 metrų su nuotolinio valdymo pultu.

su anti-užgrobimo & anti-vagystės funkcija ir pridėti dar vieną apsaugos jūsų automobilio elementą tinka 95% DC12V transporto priemonių, automobilių ar motociklų rinkoje, su lengva "PASIDARYK pats" diegimo.raktas fob indukcijos atstumas jautrumas gali būti reguliuojamas nuo 2meters iki 5 metrų

Pagrindinis Bruožas

1. Variklio auto lock unlock: Automatiškai atrakinti automobilio variklį, kai vartotojo požiūrį į automobilių per 1-2 skaitikliai su nuotoliniu valdymu.Automatiškai užrakinti automobilio variklį, kai pėsčiomis automobilių 1-2 metrų su nuotolinio valdymo pultu.

2. Anti-užgrobimo-- kai transporto priemonė uždegimo statusą, prietaisas persijungs į " anti-užgrobimo režimą, jei negali aptikti signalą iš nuotolinio valdymo pultelio.Prekės bus uždaryti anti-užgrobimo režimą, jei nustatyti signalą iš nuotolinio valdymo pultelio.

3. Avarinis nepaisyti

Jei nuotolinio valdymo buvo prarasta ar mažai energijos, vartotojas negali pradėti automobilį, reikia padaryti skubios pagalbos nepaisyti, siekiant pradėti transporto priemonės.

4. Žemas baterijos aptikimas/priminimas, Kai Variklio paleidimo po 10 sekundžių, jei akumuliatoriaus įtampa mažesnė 2.3 V, sirena pyptelės 3 kartus.Ir pakartokite 3 sekundžių vėliau, priminti vartotojams keisti baterija laiko.

5. atgal į gamyklos nustatymas:

Jei transporto priemonė buvo atjungta elektra staiga, transporto priemonė bus automatiškai atgal į gamyklinis nustatymas

6. Kodas mokymosi/programavimo metodas

Naujas nuotolinio gali būti užprogramuotas prietaisas, jei nuotolinio buvo prarasta ar baterija yra ne galia.

7. raktas fob indukcijos atstumas jautrumas reguliuojamas nuo 2meters iki 5 metrų.

Pakavimo sąrašas

Vieneto x1

Nuotolinio x2

Anglų kalba vartotojo vadovą ir elektros instaliacijos schema x1

Techniniai Duomenys:

Nuotolinio valdymo pultas

Veikimo įtampa: 3V

Statinė srovė: ≤5uA

Veikimo dažnis: 2,4 GHZ

Pagrindinis įrenginys:

Veiksmingas gauna diapazonas: 2M

Veikimo įtampa: 12 ± 3V

Veikimo srovė: ≤21mA

Veikimo dažnis: 2,4 GHZ

Jums taip pat gali patikti:

ec002 pke automobilių signalizacijos

ec003nv pke automobilių signalizacijos

2 būdas automobilį aalrm:

KODĖL VERTA PIRKTI IŠ JAV?

1. Professional: Mes esame profesionalų komanda, automobilių apsaugos produktai, ir mes galime teikti technikas paramos 7x24 valandas jums

2. Kokybės garantija: produktai, mes teikiame visas su 12 mėnesių kokybės garantija

3. Prekių atsargų ir greitas pristatymas: Visus daiktus, mes esame pardavimas yra sandėlyje ir galime atsiųsti jas galite greitai ir paprastai mes laivas jūsų užsakymų 24 valandas vieną kartą gauti savo išvalytas mokėjimą

4. Geras reputacija: mes gauti gerą reputaciją iš mūsų klientams

5. 14 dienų pinigų grąžinimo garantija: jei jūs neturite patenkinti jūsų užsakymus, tiesiog ją mums grąžinti per 14 dienų ir gauti visą kompensaciją.

6. Nuostabus po pardavimo paslaugos: sandoris nėra baigti, net ir jūs gavote savo užsakymą; mes ir toliau suteikti jums po pardavimo, paslaugų, kai jūs naudojate produktai visą laiką.

Kokybės garantija

Pažadame, jokios rizikos, pirkimo ir 14 dienų pinigų grąžinimo paslaugos

1. 14 dienų pinigų grąžinimo garantija dėl bet kokios priežasties.14 dienų nuo pirkimo datos, grįžti savo nepažeistos Easyguard produktą ir gauti visą kompensaciją dėl BET kokios priežasties.

Žymos: auto automobilių signalizacijos, signalizacijos secur, toyota rav4, pagrindiniai "nissan", keychron k2 dėklas, bmw e60, rang rover, centras kepurės, anepro, bmw e90

Tipas Priedų Specialiosios Dalių Vagysčių Prietaisas
Funkcija 6 Kodas mokymosi/programavimas
4 funkcija Žemas baterijos aptikimas/priminimas
Nuotolinio Valdymo Tipas Be LCD Nuotolinio Valdymo
Tinka +12V automobilį ar motociklą
Funkcija 5 Atgal į gamyklinius nustatymus
Prekės Pavadinimas easyguard
Tipas Anti-Theft Prietaisą, Į Vieną Pusę
2 funkcija Anti-Užgrobimo
Nuotolinio Valdymo Taip
Funkcija 7 raktas fob indukcijos atstumas reguliuojamas jautrumas
3 funkcija avarinis nepaisyti
Funkcija Antrasis Signalas
Dažnis 2.4 GHz
Funkcija 1 Variklio spynai atrakinti

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų