MANILAI Prabanga kalnų krištolas Lydinio Bangle Apyrankės Moterims Punk Pareiškimą Bangle Apyrankės Aksesuarai, Vestuvių Papuošalai 2020 m.

€5.92

€7.40

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Apmokėjimas:

1. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina.Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2 iki 5 dienų po to, kai gausime grąžinama prekė.

2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas.Jei pakeitimas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Ačiū.

1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl įsakymo, ar trademanager arba rašykite mums.Mes stengiamės atsakyti jums per 12 valandų.Dėkojame už jūsų paramą !

TradeManager: cn1000511111, cn1501799218

WhatsApp: 008618520776839

Mėgautis jūsų pirkinių!!!

Žymos: rankogalių apyrankės, derliaus coco chanel apyrankė, rodyklių punk apyrankė, prekės prabanga moteris, nerijos aukso rankogalių, bangl, apyrankė "chanel", inkaro juosta apyrankė, vario viela, apyrankė draugei gimtadienio proga

Stilius 3 Moterys, Išpūsti Apyrankės, Bangles
Stilius 5 Moterų Pareiškimą Papuošalai
Proga Jubiliejų Sužadėtuvių Dovaną Šalies Vestuvių Šventė
Nustatymo Tipas Įtampa Mount
Stilius 1 Unikalus Dizainas Rankogalių Apyrankės, Bangles
Apyrankės Tipas Bangles
spalva auksas, sidabras
Stiliaus 4 Moterų Žavesio Apyrankės, Bangles
Bauda ar Mados Mados
Danga Aukso spalvos
Stilius Moterų Rankogalių Apyrankės
Stilius 2 Wrap Apyrankės
Svoris 71 Grams
Medžiaga Kalnų krištolas
Modelio Numeris BL650
Metalų Tipas cinko Lydinys
Prekės Pavadinimas MANILAI
Lytis MOTERIS
Formos\modelis GEOMETRINIO

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų