Krikščionių Dviratininkas Melstis Prie Kryžiaus Motociklo LED Apšviesta Medinės Sienos Kabliukas Raktų Kabykla Motociklų Vairuotojai, Motociklininkas Rankšluosčių Laikiklis

€18.97

€26.35

-28 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Melstis Krikščionių LED Siena Kablys

Dekoravimo su mūsų nuostabų LED apšviesta siena meno leis jums išreikšti savo unikalų stilių, dizaino, ir nuojauta ant sienos jūsų namuose, ranch, namukas, namelis, ar varškės.Šviesos svorio, tai sienos kabliukas yra lengva nustatyti.Išspręsti šią ant sienos jūsų prieangis ir tai įsitikinkite, kad patraukti dėmesį svečiai įvedimas, kuris bus pilnas šypsenų ir giria.Sienos kabliukas su akį traukiantis led apšvietimas ženklas yra tai, ką tiesiog tobulas prieškambario.

Savybės

Priemonės: 30cm /12 colių pločio Pagaminti iš 3mm storio geros kokybės juodas medinis 5 tvirtinimo skylės išgręžtos tvirtinimo 5 Kabliukai įtraukti, bet montavimo techninės priemonės nėra įtrauktos.

Su Nuotolinio Valdymo Pultelis

Jums bus suteikta 17 Klavišą LED Nuotolinio valdymo pultelį norėdami tinkinti spalvų LED šviesos ženklas.Su nuotolinio valdymo pultelis, jūs turite įvairių šviesos parametras, kuris apima įjungti ar išjungti šviesą, pristabdyti arba paleisti, artimosios arba keisti greitį, žibintus, taip pat sukurti spalvų vaivorykštė.

Kelių Spalvų Keičiama

DUK

K: jūs Galite padaryti dizaino, su savo logo/image?

A: Taip, mes galime taip pat pagal užsakymą pagaminti bet kokią asmeninę dizaino jums, jei jums reikia pagal užsakymą dizainą, arba urmu užsakymus klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Q: Kiek gali šis kablys turi?

A: kabyklos valdyba yra rankų darbo iš 3mm, juodas liepų, NE geležies metalo.Bet vis dar pakankamai stipri parama apie 20 svarų (9 kg) svorio.

Klausimas: Ar turite be LED versija?

A: Taip, turime.

Kokybės Užtikrinimas

Naudoti šie kabliukai pakabinti raktus, paltai, diržas maišelius ar audinio maišeliuose.Taip pat išraižytas, tai įsitikinkite, kad sienos pritvirtinta ant gražūs.Jei nieko goes wrong su savo kablio, kai jūs jį gauti, prašome susisiekti su mumis, mes pažadame, kad pakeisti sugedusį produktą galite per 60 dienų.Pls nedvejodami tvarka.

Žymos: angel pagalvė, popieriaus graviravimas, užduotis žibintai, nuotraukos sieniniai šviestuvai, raktų pakabukas langelį sienos, sienos pusėje žibintai, didelis dviračių žibintai, pėdų lempos, led, paprasta sienos sconce

Prašymas Fojė
Yra Pritemdomi Taip
Garantija -
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Technics Lazeriu Graviruotas
Atspalvis Kryptimi Up & Down
Šviesos šaltinių skaičius 1
Naudojimas Atostogų
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Apšvietimo Srityje 1-3square metrų
Prekės Pavadinimas Huntingeek
Korpuso Medžiaga Mediena
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Savybės KŪRYBINGAS
Pagrindo Tipas -
Atspalvis Tipas Shadeless
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Stilius Naujovė
Sertifikavimo ce
Medžiaga Mediena
Maitinimo Šaltinis DC
Modelio Numeris GGYD-154
Įtampa 110V

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų