Nardymo Atveju Gopro Hero 8 Vandeniui Korpusas Atveju po vandeniu Raštas Padengti Būsto Shell GoPro Hero8 Fotoaparato Priedai

€7.43

€8.44

-11 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

60m po vandeniu Vandeniui Atveju, Apsauginis Korpuso Dangtelis Būsto GoPro Hero 8 Juodas Fotoaparato Priedai

Savybės:

1. Vandeniui atsparus dėklas objektyvas yra pagamintas iš grūdinto stiklo.Šviesos pralaidumas-iki 99%.Kamera yra įrengta vandeniui nelaidų korpusą, kuris neturi įtakos fotografavimo efektas.

2. Metalo mygtuką naudojami shell korpusas pagamintas iš 316 nerūdijančio plieno, kuris turi gerą atsparumą korozijai.Vandeniui atsparus dėklas yra 60m/196.85 pėdų atsparus vandeniui, gali patenkinti vartotojo poreikį snorkeling, Giliai neria, Plaukiojimas, Banglentės ir pan.Jeigu apsaugo fotoaparato objektyvą.

3. Mygtuką ir varžtas iš vandeniui atsparus dėklas yra pagamintas iš 316 nerūdijančio plieno.Su 316 nerūdijančio plieno, yra atsparus erozijai jūrų ir korozijos industrine atmosfera.Turi gerą atsparumą oksidacijai ir gera šiluminė varža.

4. Vandeniui atsparus dėklas yra atsparus vandeniui atveju gylis 60M, siekiant patenkinti vartotojų poreikius, nardymas. (Paprasti žmonės, nardymas 10m-20m/32.81-65.62 pėdų giliai pasinerti 30m-40m/98.43-131.23 pėdų)

5. Atsparus vandeniui atveju gali padėti fotoaparatą ryšį su kai kuriais fotografavimo priedai, pvz.: selfie stick, trikojis, dviračių stovas, siurbtuką ir kt.

Pastabos:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka negali įrodyti faktinį spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

Žymos: gopro touchscreen, faceplate gopro 4, gopro lcd 6, sjcam povandeninis korpusas, juodos ir baltos spalvos lcd ekranas, Canon 50mm, gopro 7 peties, dicoria peiliai, gopro virvelės, flex pakreipti galvą

Komplektacija Paketas 1
Prekės Pavadinimas ADAI
Tipas Vandeniui Korpusai
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės gopro
Medžiaga ABS
Modelio Numeris Atveju Shell Gopro Hero 8

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų