Mygtuko paspaudimu Sklendę, Rankena, Spyna, RV Stalčių Karavanas Baldai, Spintos Valtis Ratų Priedai Rarelock ZS03-PN aa

€21.91

€23.06

-4 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pavadinimas:Rarelock Cinko Lydinys&Plastiko RV Stalčių Karavanas Baldai, Spintos Mygtuko paspaudimu Fiksatoriaus Mygtukas Lock Valtis Ratų Užraktus

Prekė: ZS03-PN Užrakto Tipas: Paspauskite Užrakinimo Klavišą Tipas: Nėra Medžiagos: Cinko Lydinys+ABS Baigtas: Nėra klavišų Kombinaciją: Nėra Bruto Svoris: 520g/vnt Pakuotė: PP Maišas Priedai: Lock*5vnt Naudojimas: Galinių įrenginių, elektroninių/metalo/medinė spintelė, apmokėti telefono, požeminės strobe,

ATM, talpyklos, stander, kioskas, prekybos/žaidimų mašina, seifas, spintelės, letter box,

pašto dėžutės, coffer, SKELBIMŲ vitrina, monetos-op, transporto, pašto dėžutė & tools, dėžutė, baldai ir kt.Specialybės: Aukštos kokybės užraktas; Užraktas profesionalus gamintojas; Gali padaryti daugiau Klavišų valdymo (su Papildomomis išlaidomis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo); Įvesite Panašūs arba Klavišą Skirtingi, prašome pranešimą mūsų paslaugų tikrinti; Metalo medžiagos, antikorozinės, Patvarus.Pastaba: Prašome neleiskite vaikams liesti, kitaip pakenkti; Prašome nedėkite rūgštus skystis, kitaip sukelti užraktas neveikia, Prašome ne avarija, brangina kiekvieną gaminį, nes daugelis žmonių darbo užmokesčio pastangų ir mėgautis savo darbo vietų.K as yra "Užpleištuotos Tiek" ir "Raktas Kitoks"? "Užpleištuotos Tiek": Tai reiškia, visi klavišai yra tokie patys, ir jie gali atidaryti visi šliuzai-tos pačios partijos. "Klavišą, Įvairių": Tai reiškia atitinkamą klavišų galite atidaryti atitinkamą užraktas, jie negali atidaryti kitos spynos-tos pačios partijos.H ow apie "Master key"? "Master " Raktą": Tai reiškia, master rakto sistema.Raktai yra skirtingi, tai reiškia atitinkamą klavišų galite atidaryti atitinkamą užraktas, jie negali atidaryti kitos spynos.Bet yra 1pcs Master raktas gali atidaryti visus užraktus.Ne visos spynos gali būti pagamintas master rakto sistema. "Man reikia daug spynos, jūs galite duoti man gera kaina ?" Taip, žinoma.Susisiekite su mumis ir pasakykite mums: --- Kuris produktas jums reikia? --- Kiek spynos jums reikia? --- Ir kur jie siunčiami?Mes atsiųsime jums gerą kainą, prašome nesijaudinkite apie tai.

Mes atsiųsime nemokamai dovanos savo sklype, jei jūs galite pridėti savo parduotuvę į jūsų mėgstamą.

1. Dėl kompiuterio monitorių ir faktinės šaudymo ryškumas ir kitų priežasčių, bus tam tikra spalva skirtumas.Galutinis spalvos, prašome kreiptis į mūsų tikroji prekės.Prašome žinau, tai prieš jus pirkti.Prašome patvirtinkite, kad jūsų informacija(vardas, pavardė, pašto kodą, telefono numeriai ir kt.) vėl prieš perkant.

2. Jeigu tu negali gauti elementą, o pristatymo laikas baigiasi, prašome susisiekti su mumis.Mes išplėsti pristatymo apsaugos data iš karto.

3. Prašome neatidaryti ginčo per 59 dienas, nes sklypas buvo vežamos jei paskirties šalis yra Rusija ir Pietų Amerikos Šalyse .

4. Prašome neatidaryti ginčo per 79 dienų, nes sklypas buvo vežamos jei paskirties šalis yra Brazilija .

5. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums $1 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

6. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

Komunikacijos yra Geriausias Būdas išspręsti problemas.

Žymos: mijia stumti traukti užraktas, mėlynos ir baltos porcelianinės rankenėlės, pakeisti rankenėles, puodai ir keptuvės, pavarų perjungimo rankenos karavanas, guia push lock, senovinių baldų rankenėlės gėlių keramikos rankenėlės, žvakidės už gimtadienio namų puošybai, camion pavarų rankena, elctric stumti traukti užraktas, travas push lock

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Dydis 0
Modelio Numeris ZS03-PN
Durų storis 18mm-24mm
Užrakto Tipas Kita
Prašymas RV Stalčių Karavanas Baldai, Spintos
Pakuotė Burbulas Krepšys
Prekės Pavadinimas R
Kilmės KN(Kilmės)
Specialybės Mygtukas Rankena, Spyna Užraktas
Medžiaga Cinko lydinio+ABS
spalva kaip įgulos vadas
Pjovimo Skylę 25mm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų