Mažas Svaras 0-3t, Pilnas Komplektas Aksesuarai, Platus Matavimo Jutiklis "PASIDARYK pats" Mažų Svaras

€92.11

€108.36

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Aprašymas:

Pirma, žiūrėti galvos (įskaitant maitinimo laido): konfigūruoti į Šanchajų Yaohua XK3190-A12+E didelio tikslumo žiūrėti galvos, ilgai testuotas, geros kokybės, patvarus!Gyvūnai yra naudojama kaip speciali galvutė, siekiant stabilizuoti rodmenys, kai svėrimo gyvulių.Kita atitinka.

Du, Jutikliai: 4 jutikliai yra sukonfigūruotas pločio matavimas.Jie naudojami svėrimo paviršiaus.Jie yra gerai žinomi prekės ženklai ir patikima kokybė!

Trys, jungiamosios linijos (numatytasis 4 metrų): sujungimo gnybtų dėžutę, galvos prijungtas prie galvos.Kai laivybos, mes prisijungti pagrindinės linijos tiesiai į paskirstymo dėžutę ir siųsti jį jums.Laidus jutiklis gali būti prijungtas pagal spalva kad ir pozicija pagrindinės linijos.

Keturi, paskirstymo dėžė: konfigūruoti plastiko keturių į paskirstymo dėžutę.

Tėvai tik reikia šių keturių rūšių svėrimo priedai, įmontuotu svėrimo paviršiaus, gali būti atliekami į išsami, tiksli ir patvarus mažas, sveria.

Matavimo diapazonas yra 500 kilogramų, 1 tonos ir 2 tonos, 3 tonų, ir tėvams rinktis pagal savo poreikius.

Atsargumo priemonės montavimo procesas:

Išsamiai 1: yra rodyklių kryptimis jutiklis.Kai jutiklis yra įdiegta ir paguldytas, rodyklių ant jutiklio yra didėjimo.Nereikia misinstall ji.

Išsamiai 2: Prašome atkreipti dėmesį į padėtį tarpikliai paveikslėlyje aukščiau.Tikslas tarpikliai yra išlaikyti mažas atstumas tarp jutiklio pusėje ir masto paviršiaus.Įdiekite tarpikliai, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos: eton quad, elektronų masto, magnetas neodimis, 150 atv, apkrovos jutiklis, e 500 sedanas, ląstelių apkrovos, 500kg masto, skaitmenų skalėje, e butelis 500

Prekės Pavadinimas CHENPHY
Tipas grindų masto
Kilmės KN(Kilmės)
Talpa 500 kg ~3 tonų
Dydis 50x30X10
Vardinė Apkrova 3t
Modelio Numeris THY22
Ekrano Tipas XK3190-A12+E
Maitinimo Šaltinis 220V 5A

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų