Jūros Dumblių Austi Krepšiai Gėlių Krepšelis Namų Ūkių Saugyklos Krepšelius Gėlių Krepšelis Gamtos Namų Apdailos Karšto Pardavimo

€2.87

€3.67

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

D escription:

1.Naujas stilius su dangčiu jūros dumblių austi krepšelį.Šių minkštasis lankstymo krepšius, taip pat siūlome stilingas saugojimo sprendimai jūsų gyvenamasis kambarys, miegamasis, vaikų kambarys, vaikų darželio ar vonios.

2.Į krepšį, yra universalus ir prisitaiko prie jūsų poreikių.Naudoti jų parduotuvės, žaislų, žurnalų, servetėlių, gėlių ir išmeta.Jums gali net nori jį naudoti, kad tilptų kambariniai augalai.

3.Augalai negali būti auginami tiesiogiai krepšiai ir jie turi būti sodinami į vazonus ir krepšius.Pasirinktas krepšelio dydis turi būti didesnis nei puodą.

4.Į krepšelį nenustatytas su viela ir gali deformuotis, kai suspaudus.Jei apačioje yra ne plokščia, priploti jį dar kartą.

5.Atminkite, kad šis krepšelis rankomis austi, o natūrali žolė bus senas ar naujas, taigi, ten bus spalvos skirtumo ir netaisyklingos formos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Žolės

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:12*12*8.5 cm

Svoris:0.06 kg

Tipas:Sandėliavimo Krepšiai

Kilmės vieta:Kinija

Pakuotė:

1x Saugojimo Krepšiai

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: krepšių saugojimo, krepšelis, bambuko arbatos dėžutė, augalų audiniai krepšelio, bambuko dantų šepetėlis, skalbimo trukdo krepšelį bambuko, dekoratyvinių vytelių krepšius dangteliai, eukalipto garliava, rotango krepšys, gera namų

Naudoti Drabužiai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Laikymo Krepšiai
Medžiaga bambuko
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris Laikymo Krepšiai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų