7PCS Juoda, Nerūdijančio Plieno, Nagų Kirpimo, Manikiūro Grožio Žirklės Antakių pincetu Saugus Ausies Pasiimti Grožio Rinkinys MD39

€2.91

€3.63

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Tipas: Manikiūro Rinkinys

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Kiekis: 7pcs/set

OPP pakavimo maišelis

Fetures: 1.MANIKIŪRO RINKINYS: Apima kojų nagų clipper, nagų clipper, įstrižainė nagų clipper, multi-purpose žirklių, odelės žoliapjovės, ausies pasiimti, vieno medalio dvipusis stumti stick, antakių tweezer, lupimo peilis, nagų failą, blackhead adata ir linijos valiklis, V-formos, stūmimo Lazda.

2.Lengvas ir NEŠIOJAMIEJI: manikiūro pedikiūro rinkinys ateina su gražus ir stilingas atveju, siekiant apsaugoti aštrių įrankių, ji yra lengvai uždaryti arba atidaryti su saugia przystawkę uždarymo.

3.MULTI-PURPOSE & DOVANŲ IDEALUS: Manikiūro, pedicuring, antakių formavimo, kovos su spuogų, odos šveitimo ir PAN, tik su viena ir viskas padaryta.Supakuota gražioje ir nešiojamų atveju, įskaitant viską, ko reikia jūsų asmens manikiūro, jei yra specializuotos, skirtos moterų kvadratinių įgaubtas dėl rožinė aukso paviršiaus, jis atrodo mados ir prabangesnis ir turi labai gerą touch-jausmas.Tai nuostabi dovana moterims mergina ir ponios.

4.Savo sveikatai, geriausia naudoti savo nagų priežiūros rinkinys kaip atskira priemonė, skirta jūsų pirštų ir pirštai išlaikyti geros priežiūros praktiką.Išlaikyti gerą nagų priežiūros įprotis, kad visus įrankius atgal į dėklą ir sausoje aplinkoje, kai jo nenaudojate.

Paketas Apima:

7 x NAGŲ Priedai

1 x ATVEJU

OPP pakavimo maišelis

Pastaba:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukas,

rodomi svetainėje sukelia daug veiksnių ,pvz., ryškumą, monitorius ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

Žymos: jet set grožio nagų, cleaner ausies, beone nagų clipper rinkinys, dh nagai, didelis kpop bigbang, tweezer, bendrovė manikiūro rinkiniai, fentu grožio rinkinys, netikrų nagų rinkinys, ts pincetu

Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 7pcs/set
Modelio Numeris MD39
Elemento Tipas Set & Rinkinys
Dydis 10.8 X 2 X 6.8CM
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų