Elektrinis Oro Siurblys 150W Lauko Baidarių Pripučiami Žaislai Airbed Valtis Pagalvėlė Baseinas Jogos Kamuolys Sofa Pripūtimo

€2.46

€3.52

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Gerbiami Vertės Klientui:

Mes parduoti aukštos kokybės produktų, turinčių mažesnę kainą,

Mes galime suteikti CSV/Excel " Lašas Laivybos kad,

Mes suteiksime susijusių nuolaida, EMS, DHL kad,

JEI turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Ačiū.

Elektrinis Oro Siurblys 150W Lauko Baidarių Pripučiami Žaislai Airbed Valtis Pagalvėlė Baseinas Jogos Kamuolys Sofa Pripūtimo

Ypatybė:

1. Šis oro siurblys yra didelis srautas žemo slėgio siurblys, tinka pripučiamos lovos, automobilių pripučiamos pagalvėlės, pripučiamos sofos, pripučiami žaislai, stiklinės, arklių žaislai, joga kamuolius, baidarės, pripučiamos valtys, baseinai, maudymosi žiedai, vakuuminiai saugojimo maišai ir kt.

2. Jis negali būti naudojamas pripūsti padangas, futbolas, futbolas, oro balionai ir oro skiltyje maišeliai.

3. Super stiprus elektrinis oro siurblys: aukšto slėgio dizainas, gali suteikti greičiau ir efektyviau oro įkrovimo patirties, galia 150W.Mini pripūtimo siurblys yra 54 vsi didesnis, nei dauguma rankinis siurbliai rinkoje ir prisipučia ir deflates ne mirksi greitis 3-5 minutes.

4. 3 tarpusavyje sujungtų oro purkštukai: yra 3 skirtingų dydžių antgaliai elektros pripučiamų čiužinių, kurie yra tinkami dauguma pripučiamos įranga, jums reikia išpūsti ar deflate (S, M ir L).Mažas yra 0,6 cm/0.24 tam, vidurinį yra 1.6 cm/0.63, ir didelis vienas is 2.2 cm/0.87 į.

5. Lengva naudoti ir ramioje: oro pagalvės siurblys yra suderinama su 110-240V AC maitinimas.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai vieta, išpūsti ir deflate vadovai tuo užpildo ir paspauskite jungiklį.Ir jos dizainas yra patobulintas naudojant aukštos kokybės medžiagų, kurios labai sumažina triukšmą operacija.

6. Nešiojamieji: mažas dydis, lengvas, patogus, skirtas vidaus ir lauko darbams.Tai lengva nešiotis.

7. Daug funkcijų ir garantijos: oro siurblys gali padėti jums sutaupyti infliacija ir ji yra naudingas įrankis, kemperiai, keliautojai, paplūdimio žaidėjai, renginys, dekoratorių ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC + metalas

Spalva: Juoda

Spalva dėžutės dydis: 10x11.5x12cm/3.94x4.53x4.72in

Svoris: apie 370 g

Kištuko tipas: JAV

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Elektros Oro Siurblys

Žymos: multitool tiekėjas, lova bestway, osculum, sėdynės pagalvėlė, filtras baseinas siurblys, airbed remontas, paveldo baidarių priedai, jogos kilimėlis, rungtynės elektros, kailio jogos kamuolys

Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
Dydis S
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų