OPA548 modulio Galia Veiklos Stiprintuvo Srovės Stiprintuvo 3A Nuolatinė Srovė Platus Išėjimo Įtampa Sūpynės Funkcija demo valdyba

€26.36

€32.95

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Renginiai:

Modulio maitinimo veiklos stiprintuvo su aukšta įtampa, didelis srovės ir plačiai išėjimo įtampa sūpynės.Jis gali nuolat 3A išėjimo srovės su didžiausia vertė iš 5A.Jis gali vairuoti įvairias apkrovas, pavyzdžiui, motorinių ratai, ragų ratai, transformatorių, ratai ir garso stiprintuvo ratai.Ji taip pat gali sustiprinti trikampio banga, sine bangų, kvadratinės bangos signalas, ir kt.

OPA548 modulio pristatymas sąrašą

Fizinio modulis + PDF schema + po pardavimo, techninės paramos + elektrostatinės maišelis pakuotė + atsparus smūgiams porolonas

Patarimai:

(1) modulis sąsaja mūsų parduotuvė yra aiški ir veiklos yra stabili.Prašome atlikti funkcinė patikra pagal atitinkamą eksperimento sąlygas, kartu su schema pateikta mūsų parduotuvėje.

(2) pagrindinių parametrų, šis modulis yra informacijos puslapyje teikiančios PDF informaciją, modulio informaciją; inžinerijos dokumentai nepateikiami, prašome būti aiškus pirkėjas, jeigu yra veiklos problemų, kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.

(3) Pirkėjų, prieš naudodami modulį, prašome perskaityti informacijos puslapyje šio modulio suprasti, elektros energijos tiekimo ir naudojimo apribojimus, siekiant išvengti žalos modulio dėl netinkamo veikimo.

(4) moduliai mūsų parduotuvėje yra garantuoti, kad nekilnojamojo modulio parametrus, funkcijas ir nuotraukas, visi moduliai yra išbandytas prieš pristatymą.

Modulio parametrai

Modulio modelis: OPA548

Modulio tipas: žemų dažnių galios stiprintuvo

Įėjimo signalo forma: single-ended

Įvesties įtampos diapazonas: 2Vpp (MAX); paprastai per maitinimo diapazonas

Modulio įėjimo varža: 10K omų

Modulio maitinimo įtampa: ± 4V ~ ± 30 V

Modulio tiekimo srovė: ± 4A; didelės išėjimo srovė reikalauja didelių tiekiamos srovės

Modulio išėjimo varža: žemas varža

Išėjimo įtampa diapazonas: 54Vpp (MAX); tuo atveju, jei teigiamas, ir neigiamas, 30 V maitinimo šaltinis

Išėjimo srovė: 3A (MAKS.)

Išėjimo galia: 22.5 W (MAKS.)

Modulio gauti: 33 kartus; numatytasis pelnas yra 33 kartus, pirmasis lygis yra 11 kartų, antrasis lygis yra 3 kartus, G1 = R1 / R2 + 1, G2 = R2 / R3 + 1

Įvesties kompensuoti įtampa: 1mV (MAKS.)

Įvesties kompensuoti drift: 2uV / ℃ (MAKS.)

Nefiltruota srovė: 125nA (MAKS.)

Įvesties įtampos triukšmas: 35nV√Hz (1KHz)

Modulio svoris: 125 g

Modulio apsauga: nėra; nėra atvirkštinio ryšio apsauga, neribotas srovės apsaugos

Modulio svoris: 125 g

Modulio specifikacijos: 96 * 64 * 42mm; ilgis * plotis * aukštis-PCB dydis

Modulio šildymas su šilumos kriaukle; priverstinio oro aušinimo reikia aukštos srovės

Modulis šildymo veiksniai: įėjimo ir išėjimo įtampa yra per didelė, ar modulis yra sugadintas

Modulio darbinė temperatūra: -40 ℃-+ 75 ℃; pramoninės klasės

Modulio savybės: teigiami ir neigiami power LED indikacija

Naudojimo sritis: mažas signalo stiprinimo, garso signalo stiprintuvas, variklis pavaros, servo stiprintuvas ir kt.

Modulis, sąsajos tipas: SMA signalo signalo įvesties ir išvesties, 5.08 mėlyna galia kortelės vielos laikiklis

Modulio aprašas

OPA548 prietaisas yra pigių, aukštos įtampos didelės srovės veiklos stiprintuvas, labai tinka vairuotojo įvairius krovinius.OPA548 prietaisai maitinami dvejopo energijos tiekimo ir dizaino lankstumą.Į OPA548 prietaise yra vidinės perkaisti apsaugos ir srovės apsauga nuo perkrovos.Į OPA548 prietaisas suteikia tikslią naudotojo pasirinktą dabartinę ribą.Skirtingai nuo kitų dizainų, kurie naudoti galios rezistorius serija su išėjimo srovė kelias, OPA548 prietaisas aptinka apkrovos netiesiogiai.Tinka motoriniai garsiakalbių, transformatorių, ratai ir garso stiprintuvą.Ji taip pat gali sustiprinti trikampio banga, sine wave ir kvadratinių bangų signalus.Atsargumo priemonės naudojant modulis

(1) suvartojamos energijos modulis yra didelis, ir elektros energijos tiekimo sistema turi turėti tam tikrą maržą.Rekomenduojama naudoti maitinimo srovė diskų talpa dvigubai didesnė už išėjimo srovė.Modulis gali būti varomas dviguba maitinimo šaltiniai.

(2) siekiant išvengti nereikalingų trukdžių, rekomenduojama naudoti tiesinės elektros energijos tiekimas, elektros energijos tiekimas neturėtų būti didesnis kaip plius ar minus 35V.

(3) rekomenduojama naudoti SMA BNC kabelis tiesiogiai stebėti išėjimo signalo išvesties signalą.Prastas kontaktas, arba prastos kokybės, laidai gali sukelti signalo slopinimas arba pernelyg didelio triukšmo.

(4) SMA uosto yra ne galia, ir mėlyna terminalo blokas turi būti naudojamas.SMA uostas yra už stebėti signalo ir negali perduoti valdžią.

Žymos: stereo tube preamp valdyba, 2.1 amp, modul stiprintuvo valdyba, stiprintuvo valdybos originalas, erdvinio garso stiprintuvo valdyba, opa548t, išėjimo etapas, pa stiprintuvas, fets stiprintuvas, reverb preamp valdyba

Prekės Pavadinimas ElecDemo
Modelio Numeris OPA548
Vieno maitinimo šaltinio 8V-60V
Kanalai 1
Pakuotė Taip
Dviguba Maitinimo Šaltinis ±4V-±30 V
Maksimali Galia Vienam Kanalui 30w

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų