Unisex Nešiojamų Vyras Moteris Showers Piltuvą, Kempingas, Žygiai Kelionę Šlapimo Prietaisą Lauko Showers Mee Koja Piltuvą Tualetas

€3.33

€4.17

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、MEDŽIAGA - Pagamintas iš saugių medžiagų ir ekologiškai draugiškas PP.Nešiojamų multi-funkcija vyrų, moterų kanalo įrenginys.

2、LENGVA NAUDOTI - vienetas yra lengvi, visiškai higieniškas, su rankena, lengva naudoti su butelis.PRAKTINIO DIZAINO - Suprojektuoti negali tekėti atgal, purslų ar išsiliejimų.

3、Leidžia įvairaus amžiaus moterims šlapintis atsistojus, sėdi be undressing atsargus,nereikia pritūpti, nešiojamų ir daugkartinio naudojimo.Taip pat galite naudoti vyrai.

4、PRAKTINIO DIZAINO - Suprojektuoti negali tekėti atgal, purslų ar išsiliejimų.

5、Paprasta naudoti ir nešioti: Jis yra lengvas ir idealiai tinka kelionės, kelionių, kempingas, pėsčiųjų ir kitų veiklos lauke, eismo spūsčių, ir ligos.

Informacija:

Pavadinimas: Nešiojamų showers šlapinimasis prietaisas

Medžiaga: silikonas + pp

Svoris: apie 100g

Dydis: apie 16*10CM/6.3*3.94 Į

Sąrašas:

1*Nešiojamų showers šlapinimasis prietaisas

Žymos: vonios kambarys wc kempingas, 4k super artinimo zoom monokuliariniai teleskopas, stovykla siurblys, sėdimos vietos lauko tualetas, nešiojamų tualetinio popieriaus, nėščia mobiliojo tualetas, meeaudio, atgal įrenginys, n kelionė, vyrai kastuvas

Dydis L
Tipas Kempingas Semtuvai
Drop laivyba Parama

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų