Židinys thermomete Magnetinio Viryklė Termometras Gaisro Viryklė Vamzdis, Termometras, Manometras Medienos Žurnalo Kamino Vamzdis Krosnelė

€2.33

€4.40

-47 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės Medžiaga: viryklė matuoklis yra pagamintas iš aliuminio rinkimas, bi-metalo termometro jutiklis, žalvario rankas ir metalo rankena, kuri yra patvarus ir gali būti naudojami ilgą laiką, ir jūs galite gauti tikslią temperatūros.

2、Patogu Naudoti: orkaitės termometras yra paprasta naudoti ir įdiegti.Jūs galite pridėti magnetas viršuje arba šone orkaitėje.Su praktinio kablys, termometras taip pat gali būti pridedamas į orkaitę arba vieno dujų vamzdžio sienelėmis termometras.Prašome atkreipti dėmesį, kad tai ne tas atvejis, tiesiogiai pritvirtinti prie tinklo.

3、Apsaugoti Funkcijos: orkaitės temperatūra guage padeda savo spintą nuo perkaitimo.Aišku, pėdsakai jūsų degimo temperatūra gali padėti apsaugoti jus, norėdami įsitikinti, ar viryklė temperatūra yra padaryta, ir jūs galite visiškai pasinaudoti degalų, įsitikinkite, kad degalai dega esant darbinei temperatūrai.

4、Lengva Skaityti: orkaitės termometras skaito 2 vienetus ir matavimo diapazonas yra nuo 100 iki 900 laipsnių.Didelis asortimentas suteikia tikslią temperatūros matavimas, didelis ciferblatas yra lengva skaityti ir kreozoto struktūrą, optimalų veikimą ir perkaitimo metu yra pažymėti skalėje stebėti ir optimizuoti darbo efektyvumą jūsų orkaitė.

5、Pakuotės Turinys: galite nustatyti magnetinio orkaitės termometras, kuris gali gerai kontroliuoti temperatūros orkaitėje, pakankamai suma jums naudoti.

Savybės:

Apsauginės funkcijos:

Orkaitės temperatūros ekranas apsaugo orkaitės nuo perkaitimo.Degimo temperatūros ženklas gali padėti jums patikrinti krosnies temperatūra, naudoti degalus, geriausias būdas, ir užtikrinti, kad kuro yra deginami darbinės temperatūros.

Temperatūros pokytis:

Formavimas kreozoto rodo, kad temperatūros yra per mažas, kuri gali sukelti kreozoto ir deguto indėlių krosnys ir dūmtraukiai.Gerai operacija rodo, kad kuro suvartojimas ir šilumos gamybos priemonės yra veiksmingiausios.

Per karšta reiškia, kad temperatūra yra per aukšta, dėl kurios gali sugesti krosnelė/židinys/krosnis ventiliatorius.

100% visiškai naujas produktas.

Aukštos kokybės meistriškumo, gražus ir praktiškas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Židinys Termometras

Plataus masto diapazonas: 0-500℃/100~900℉

Ciferblato dydis: apie 2.45 cm / 6 cm ilgio

Temperatūros diapazonas: 0~500℃

Grynasis svoris: apie 31g

Naudojimas: adsorbcijos

Taikymo sritis: Šios orkaitės termometras gali būti plačiai naudojamas buitinės židiniai ir krosnys

Pakavimo Sąrašas:

Židinys Termometras*1

Žymos: termometras medienos, aksesuaras automobilio smart, kamino vamzdis, magnetas termometras, kaminų valymas, akmens medienos viryklė, ventiliatorius, židinys viryklė, virtuvės thermomete, švarus kaminas, pastatyta krosnelė

Termometras Naudoti Vonios Termometrai
Produkto Tipas Termometrai
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Židinys termometras
Tipas Buitiniai Termometrai
Yra Protingas Prietaisas No
Termometras Tipas Skaitmeninis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų