Liepsnos Aikštėje Krištolo, Siuvimo Strazdų su aukso Letena Cirkonio "Pasidaryk pats" vestuvių Suknelė ir Krepšiai

€3.63

€6.05

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PASTABA : mūsų parduotuvėje pirkti daugiau nei 5dollars, mes pasirinkti greitas pristatymas, metodus ir stebėjimo informaciją

Prašome patikrinti prieš perkant pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisinga, tai yra labai svarbu, prašome naudoti vardą, pavardę rusijos draugai, linkiu jums laimingų apsipirkimo

Jei jūs turite kitą spalvą ir modelį, spustelėkite ant nuotraukos vėliau,ačiū

pristatymas

Mes pristatysime elementus, pristatymo adresą, kurį paliko www.dazasvydziomusiai.lt.Tam, kad jūs galite gauti vežimo paprastai, atlikite savo pristatymo adresą atidžiai.

· Galime išsiųsti prekes 3-7 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą.Kiekvieno sklypo bus sekimo numerį savo stebėjimą.

· Nemokamas pristatymas, Mūsų standartinis pristatymas metodas yra Kinija Paštu.Ji paprastai trunka nuo 10 iki 25 dienų atvykti į daugelį šalių.Tačiau kai kuriose šalyse ar kaimo vietovėse, tai gali užtrukti dar ilgiau laiko, nes ne dažnai aviakompanijos ar patikrinimą, muitinės.

· Jei jūs esate reikia skubiai gauti prekes arba China Post paslaugų neapima jūsų šalyje, galite pasirinkti, express pristatymas per DHL, UPS, TNT, "FEDEX", AVS.Apskritai, UPS Worldwide Express Užsklandą, jūs galite gauti siuntą 1-3 darbo dienas po to, kai mes išsiųsti siuntą, bet jis yra brangesnis; DHL, UPS, TNT, "FEDEX", tai užtruks 4-6 darbo dienas iki jums gauti shipment.By EMS, tai užtruks 5-8 dienų į savo vietą.

· Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų po to, kai mes išsiųsti siuntą, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mes su jumis išspręsti bylą.Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris.

Paslaugos:

1.Jei gaminiai yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldyti tranzito.Mes bus išsiųsti ar grąžinti pinigus jums.

2.Dėl bet kokios priežasties.esate nepatenkinti elementus.mes priimame retums ir mainus, per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už retum laivybos kaina.

3.Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu Trademanger arba palikdami mums pranešimą dėl www.dazasvydziomusiai.lt arba rašykite mums.Mes atsakysime jums per 24 valandas.ir per 36 valandas Savaitgalis.

Atsiliepimai

Geras įvertinimas mums yra labai svarbus, jei esate nepatenkinti su dalykų, kai jūs suteikiate mums vertinimo, tikiuosi, kad galės su mumis susisiekti, labai labai ačiū.Tai mūsų tikslas, kad patenkinti jus.

Žymos: raudona mėlyna led indikatorius, radiatorius m2 rgb 12v, uv dervos žibintuvėlis, miško pinigų klipas, sporto salė galvos juosta, galinio lango apple x, psaume 16 skaidinį, raudona mėlyna striukė vyrams, sporto skrybėlę mens puma

Naudoti Krepšiai
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Modelio Numeris 8mm 12mm kaip 14mm
Formos Aikštė
letena spalva Auksas
Produkto Tipas Cirkonio
Medžiaga Stiklas
Technics Siūti-On
Stilius flatback
spalva Liepsna
Prekės Pavadinimas sijishuizuan

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų