MIYOCAR individualiems poreikiams pritaikytos Bet kokį vardą puikus 3D lokys lėlės rožinės spalvos mediniai karoliukai manekeno įrašą turėtojas žindukas įrašą soother grandinės teether įrašą

€4.03

€5.76

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Naujas!!!Juokinga ir asmeninį medienos granulės pacifer klipai babys!jūs galite padaryti bet kokį vardą norite!labai gražus ir mielas!

Nereikia ieškoti pacifer ar teether,ir nešvarių pacifer,teether ar žaislus, bet daugiau!Išlaisvinimo motinos rankas,Gerų draugų mohers.

Pastabos:Kūdikių ir turėtų būti pasirūpinta gera ir saugu enviorment,klientai turi žinoti, kad šie įrašai yra hand made,nors mes ir stengėmės viską, kad ji pakankamai saugi vaikams naudoti, tačiau kūdikis negali naudoti, be suaugusiųjų, be to,ir negaliu naudoti, kai kūdikis miega.prašome reguliariai tikrinti įrašus ir stoping naudojant jį, jeigu tokių pažeidimų atsitikti.

Visi Kūdikiai mėgsta šį įrašą!!

Kaip kad:

Prašome siųsti mums savo vardą po to, kai jūs užsakymą, arba paliko savo vardą, kad paaiškinimai.

*Prašome atsiųsti man vardą, kurį norite padaryti, kai užsakymą,Prašome pastaba, jei aš ne gauti, kad aukščiau pateikta informacija apie jūsų užsakymą per 2 dienas, aš padarysiu tvarką atsitiktiniai.

Produkto rodyti

Pristatymas

Pažadėjo Pardavėjas

Visi mūsų siūlomi produktai yra aukštos kokybės ir konkurencinga kaina.Visiškai patikėti mums, kad prekė mes tiekiame jums yra pacios kainos.

Vežimas

Trumpas Apdorojimo Laikas:Po to, kai mes gauti patvirtinimą apie jūsų mokėjimą iš mūsų parduotuvės, mes išsiųsti prekes per 3-7days .Nemokamas pristatymas mes naudosime Kinija registruotu paštu ar Honkongas registruotu paštu.jei turite kokių nors problemų, apie siuntimo prašome leiskite man žinoti .

Mes jus informuosime tol, kol prekės yra vežamos.

Straipsniai bus gauta per 5-20 Darbo Dienų paprastai.

Importo muitai

Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Mes atsiųsime savo sklypus ir dovana, ir paskelbti sąskaitą vertė yra mažesnė negu 50, stengiamės išvengti muitinės mokestį.

Grąžinimo Politika

Po to, kai gavote paketas, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas, jei jūs esate nepatenkinti ar yra žalos atlyginimo transporto.Bet jūs turite suteikti mums nuotraukas iš jų tai įrodyti.

Jeigu jūs norite grąžinti prekes, prašome laikyti juos pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas.Mes grąžinsime jums po to, kai mes jį gavo, tačiau grąžinamosios išmokos suma bus neįeina laivybos kaina.

Prašome leisti iki 5 Darbo Dienų mums procesą jūsų grąžintas prekes.

Teigiamas Grįžtamasis Ryšys

Atsiliepimai yra labai svarbus .

Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, Rašyti gerus atsiliepimus, prašome mums, mes padarysime, kad jums taip pat ir suteikti jums daugiau nuolaidą kitam užsakymui.

Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome don?t suteikiate mums neigiamų atsiliepimų iš karto.Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes jums gerą sprendimą.Jei ne, Po Neigiamų atsiliepimų nėra vėlu.

Susisiekite Su Mumis

Jei nėra jokių kitų problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu!

Žymos: apvalus medinis žindukas įrašą, suaugusiųjų latekso krepšys, bling manekeno įrašą, vyras manekenas, magnetinio pacifiers lėlės, mediniai žindukas įrašą, džersis pieno, individualiems poreikiams pritaikytos juostelės, unikalus manekeno įrašus, magnetinio žindukas finansuojančiojo

Medžiaga Grosgrain kaspinu prie plastiko įrašą
Modelio Tipas Spausdinti
Kiekis 100
Amžius > 4 mėnesius
Dydis 1pcs/bag
Tipas Žindukas
Medžiaga Funkcija Be Latekso
Prekės Pavadinimas MIYOCAR
Modelio Numeris DC001
Pakuotė 1 Vnt./Maišas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų