Didelio Dydžio Megztinis Kailis Kašmyro Megztinis Midi Megzti Išorinis Nustatyti 2020V Apykaklės Prarasti Dryžuotas Tranšėjos Paltai

€16.14

€32.93

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Dear friend,Sveiki atvykę į mūsų on-line !Pirma,Prašome spausti ją gauti.Jei perkate daugiau vienetų vienu metu iš mūsų,mes bus suteikti jums pigūs didmeninė kaina ir siųsti jums greičiau siunta(EMS , "Fedex", UPS,DHL,ir pan.).

Apie nekilnojamojo drabužius,tai yra tos pačios kaip nuotraukose.Jei ji skiriasi su nuotraukomis, kai jūs jį gauti, galite atidaryti ginčą.Mes grąžinsime jums.Taigi, prašome nesijaudinkite apie tai.Jei norite, prašome užsakymą.Mes atsiųsime jums per 1-3 darbo dienas.Nes turime patikrinti kokybę, prieš vežimą.

Pastaba: Kinijos dydis yra 1~2sizes mažesnis nei Europos ir Amerikos dydis.Jei nesate tikri,pasakykite mums savo Ūgį,Svorį,Krūtinės(Biustas),Juosmens ir kt.Mes pasirinkti tinkamą dydį galite.Ačiū!

Žymos: megztinis, ponios kašmyras rinkinys, kailis ir ziajać rinkinys moterims, mėlynos spalvos megztinis nustatyti, megztinis moterims, megztinis nustatyti moteris, merginos gyvūnų megztiniai, kašmyras ziajać rinkinys, vaiko kašmyras rinkinys, 2020 lizdas

Apykaklės Velniop kaklo
Technics Kompiuterio Megzti
Elemento Tipas Susagstomi megztiniai
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Prekės Pavadinimas siddons
Stilius Biuro Panele
Storis STANDARTAS
Modelio Tipas Gyvūnų
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Amžius Amžius 18-35 Metų
Apdaila Appliques
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris megztinis
Rankovės Stilius Reguliariai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų