2 Gabalas Jodhpuri Vyrų Kostiumai Slim Fit 2021 Vestuvių Smokingas Jaunikis Vyrų Mados Striukė su Kelnių, Naują Atvykimo

€90.56

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

* Dydis EUR/JAV/UK Dydis.

Pranešimas

1. Vienas komplektas tinka sudaro Švarkas, Kelnės ir Bowtie arba Saitas;

2.Jei jūs neturite konw, kaip pasirinkti dydį, tiesiog prašome siųsti mums savo Ūgį, Svorį, Krūtinės dydis ir Liemens apimtį.Tada mes recommand geriausią dydį už jus.

3.Mes galime pasiūlyti pagaminti pagal Užsakymą Paslaugą.Tiesiog patikrinti ", Kaip Priemonę" toliau.Kai jūs pateikiate užsakymą, tiesiog pasirinkti vieną dydis atsitiktinai, tada atkreipkite dėmesį, visi matavimai, tai bus GERAI.

Kostiumas Standartinio Dydžio Diagramos

( Pastaba: 1 colis=2,54 cm; 1cm=0.394 colių )

(Vienetas: cm)

PASTABA:

1. Standartinio dydžio diagramos reiškia tik tai, gatavą kostiumą, dydis matavimai,ne kūno matavimai .Ranka matavimo turės netikslumų, apie 1-2 cm.

2.Kai gauti Kūno Matavimai, tiesiog pridėkite šiek tiek žemiau, tada pasirinkti geriausią dydį.

Krūtinės priduria, 6 cm kūno matavimai;

Juosmens priduria, 3 cm kūno matavimai;

Klubų priduria, 6 cm kūno matavimai.

Kaip Matuoti

Detales (Vienetas:cm arba coliai) (Prašome siųsti mums visiems Matavimams, kaip toliau) 1. iškirptė=? 2.pečių=? 3.rankovės=? 4.armhole=? 5. riešo=? 6.krūtinės=? 7.pilvo=? 8.juosmens=? 9.hip -=? 10.striukės ilgis=? 11.kelnės ilgis=? 12.šlaunies=? 13.Aukštis (nuo galvos iki grindų) =? (Labai svarbu.) 14. Masė=? (Labai Svarbu.) 15.kostiumas color =?

Pirkėjas Pranešimas

1.Apie spalvų

-Ten gali būti šiek tiek spalva skiriasi nuo nuotraukos ir gatavo tiktų,nes Kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekraną.

2.Mokesčiai ir rinkliavos

-Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

3.Apie lašas laivybos ir didmeninės

-Didmeninė, mes pasiūlysime nuolaidą.

-Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.(Jūs turite siųsti įrašą apie drop laivyba.

4.Apie pirkimą apsaugos laikas

-Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis "Dėl krovinio vėlavimo,prašome pratęsti prekių pristatymo terminas iki 30 dienų." ir mes galime padėti jums jį pratęsti.

5.Atsiliepimai

-Jeigu jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiamai įvertinti yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.Jei jūs neturite pasitenkinimą ,prašome susisiekti su mumis, nereikia pridėti blogų atsiliepimų.Tiesiog susisiekite su mumis, ir bus atsakymas į jūsų klausimus per 24 valandas, mes bus rasti geriausius sprendimus jums.

Žymos: kostiumas vyriškos striukės, vyrų slim kostiumas, suknelė marškinėliai slim fit slim, 3 gabalas pilkas kostiumas, mens kostiumai šalikas, vyrų kostiumas, baltas kostiumas vyrams gėjų, vyrų kostiumas wed, mados mens batai 2021, greito augimo plaukų aliejus

Kilmės KN(Kilmės)
Trijų Dalių Kostiumai Švarkas + Kelnės.
Tinka Tipas Liesas
Modelio Numeris PT21010412
Stilius Smart Casual
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Medžiaga Viskozė
Kartų Vestuvių Prom; Verslo partija;
Priekiniai Stilius Butas
Uždaryti Tipas Viena Breasted
išlieti Atgal Išlieti
Elemento Tipas Kostiumai.
Drabužių Ilgis Reguliariai
Lytis VYRAI

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų