NAUJAS Unisex Pora Kairėn, Dešinėn Įvairių Modelio Kūrybos Merry Chrismas Pateikti Sniego Star Kojinių Juostelė Medžio Vyrų Kojinės Kojinių Moterims

€1.64

€3.64

-54 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Unisex Pora Kojinių, Kairėn, Dešinėn Įvairių Modelio Kūrybos Laimingas Festivalio Metu Sniego Star Juostele Medžio Vyrų Kojinės Moterims SockMaterial: Medvilnės

Taikoma lytis: moteris, vyras

Spalva ir modelis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis:EUR 36-44

Pareigos: Non-slip, Orui, drėgmės pick-up

Didmeninės: Parama

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomi ant vaizdo.Ačiū!

Pristatymas: Mes išsiųsime jūsų užsakymą per 7 dienas, kai mokėjimas yra baigtas, ir mes galime siųsti jį pagal jūsų užklausą.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grąžinti po atšaukė užsakymą: Kai įsakymas buvo atšauktas po abiejų šalių sutikimo, prašome nesijaudinkite, Ali platforma grąžinsime pinigus į jūsų sąskaitą per 10 darbo dienų.

Grįžti: Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 20 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Labai jums ačiū !

Žymos: star treck kojinės, kairėje žirklių, erigle vyriškos kojinės, žieminės padangos automobilių, chrismas kojinės moteris, guolių kfl, 3d chrismas, 2 metrų kalėdų eglė, bambuko saldainiai, automobilių sniegas

Modelio Numeris Kojinės
aukštas Įgula
Lytis Unisex
Storis STANDARTAS
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Medvilnės
Kojinių Tipas Atsitiktinis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų