3D Rainbow Poveikis Namų Dekoratyvinė Langų Plėvelė Statinio Matinio Privatumo Langą tvirtai laikosi Šilumos Kontrolės anti-UV Stiklo Vinilo Įklijos

€3.92

€4.36

-10 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šis vitražas Langą Filmas yra Idealus Pasirinkimas Vidaus Apdailai.

3D Vaivorykštė Langų Plėvelė-Priduria gražią išvaizdą jūsų lango, labai lengva taikyti, nuimama, nepaliekant jokių likučių, daugkartinio naudojimo ir patvarus..

Pagrindinės Savybės:

Gražūs Modeliai: už prieinamą kainą, langų plėvelė variantas. 3D dizainas priduria, gražus tekstūros į jūsų langą.Patogus: be Vargo žievelės-stick taikymo vėjas, paprasta nuimti, nepalieka žalą ar likučių.Lengva naudoti: Tiesiog naudokite vandens įdiegti, ne toksiškų klijų reikia.Daugkartinio naudojimo: Premium PVC medžiaga suteikia papildomo patvarumo gali būti pakartotinai išdėstyti ir pakartotinai naudoti keletą kartų.Saugai: Broken windows atsitikti, ar kamuolys, ar akto pobūdį.Langas padengtas plėvele, yra mažiau tikėtina, kad siųsti duženos skrydžius į visas puses.Pusiau Privatus Langų Plėvelė: Suderinti apdailos ir privatumo apsauga kartu.Nerekomenduojama vonios kambarys naudoti.

Kaip Nulupkite Aiškaus Pagrindo Plėvelė:

1 žingsnis - Prašome šlapias vieno lango plėvelė kampe ir pirštais pasukti jį, o atsukite tvirtinimo tarp langų plėvelė ir aiškiai pagrindo plėvelė; Žingsnis 2 - pridėkite lipni juosta šone aiškiai pagrindo kino kampas (mes taip pat pridedamas mažas lipni juosta kiekviena roll, langų plėvelė, jūsų patogumui), ir tada paspauskite jį veiksmingai tvirtinimas; 3 žingsnis - Ir tada galėsite atskirti aiškaus pagrindo plėvelė nuo langų plėvelė lengvai.

Lengvai Pašalinamas&Visai Daugkartinio Naudojimo

Tai statinis kabintis langų plėvelė gali būti lengvai pašalinti, be jokių klijų likučių į kairę, ir jūs galite iš naujo poziciją ir iš naujo taikyti ją dauginti kartus pagal jūsų poreikį.

Mėgaukitės Daugiau Sušvelnino Natūralios Šviesos.

Šiame lange privatumo filmas bus veiksmingai pasklidųjų taršos šaltinių, tiesioginių saulės spindulių, siekiant užkirsti kelią erzina glares ir tuo pačiu metu ji taip pat suteiks jums sušvelnino patogiai saulės jūsų asmeninė erdvė.

Nereguliarus Modelius Unikalus Apdaila

Galite kreiptis į šio lango stiklo kino į namus, miegamojo, biuro, miegamojo, virtuvės ir t.t., ir jis suteiks unikalią apdailos ir specialiųjų vaizdo efektų.

Diegimo Instrukcijos:

1. Priemonė paviršių ir supjaustyti filmą.Palikti papildomą colių marža kiekvienos pusės lengvas reguliavimas. 2. Valyti objekto paviršiaus kruopščiai ir įsitikinkite, kad paviršius yra pakankamai švarūs, be jokių dulkių. 3. Nulupkite skaidraus pagrindo filmas kartu ir trumpą pusėje. (Labai Svarbu!!!) 4. Purškimo daug vandens arba muiluotu vandeniu tiek SKLANDUS lango pusėje plėvelė ir lange, tada įdiegti langų plėvelė ant langų. 5. Naudokite minkštą rankšluostį arba valytuvas, nuvalykite filmas ir atgal, įsitikinkite, kad burbuliukai ir vanduo buvo visiškai pašalinta. 6. Apdaila nuo maržos ir naudoti audiniu išlyginamasis filmas.Čia jums eiti!

Žymos: parašas, langų plėvelė, stiklo lipdukas, vaivorykštė viršų, dichroic, custom holograma, lipni langą privatumo filmas, viktorijos langą lipdukai, šilumos perdavimo vinyl siser, holograph vinilo, dekoratyvinių medžių vinilų

Stilius Lange Atspalvis, Stiklo Lipdukai Lipdukai Tvirtai Laikosi
Veikimo Principas Elektrostatinių adsorbcijos Nuimamas
Taikomos Namų, Biuro ir Vonios kambarys
Modelio Numeris 3D Matinio Rainbow Poveikis Akmenų Konstrukcijos, Langų Plėvelės
Tipas Stiklo Filmai
Prekės Pavadinimas WXSHSH
Ilgis 100/200/300/500 cm
Plotis 30/45/60/90 cm
Medžiaga Vinilo 3D Rainbow Poveikis Akmenys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Šilumos Izoliacija
Paviršiaus Apdorojimas 3D Rainbow Poveikis Akmenys Projektavimo ir Ne Klijai Ne klijai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų