Atstumas Parduoti Laivą Iš RU Automatinis Riešo Skaitmeninis Kraujo Spaudimo Monitorius Kamertonas ' Metras Matavimo Ir Impulsų dažnis

€13.83

€98.80

-86 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Atnaujinimas, Visos akcijų Sandėlyje ant Klirensas Pardavimo apačioje Kainą!Jis yra su vokietija chip , labai tiksli.Ir jis nusiųs su visiškai anglų Paketo tiek su vidiniu Plastice White Box Ar atlikti audinio maišelis ir Ne Kartoninė Pakuotė , labai gražus.Gali siųsti kaip dovaną!Prašome pasirinkti, jums reikia plastikinę dėžutę, arba atlikti audinio maišelis kai užsakymo.

Visas prekes turime sandėlyje.Naudojant oscillometric kraujo spaudimo matavimas,Tiksliai pamatuoti kraujo spaudimą LCD skaitmeninis ekranas,įskaitomas Pažangi slėgio, KURIE perspėjimo pranešimų funkciją Dvigubo režimo,kiekvieną 99 matavimų rinkinį iš atminties Ne operacija, 1 min. automatiškai išsijungia nereguliarus širdies plakimas matavimas.Laikrodžio funkcija

Dėl viršslėgio protectionfunction.

Ji neturi balso funkciją, jeigu jums reikia balsu funkcija, prašome jį rasti mūsų parduotuvėje.Ar susisiekti su mumis, mes jums atsiųsime nuorodą.

CE Sertifikatas

Čia aš pasidalinti keletas atsiliepimų, ačiū, mane palieka šiuos atsiliepimus!

Kai kurie seni žmonės, kurių kraujagyslės yra labai sunku, labiau tinka žasto tipo

kraujo spaudimo monitorius,b ecause savo riešo kraujas yra ne taip aktyviai.

jūs taip pat galite rasti šio tipo mūsų parduotuvėje!

Jį naudoti Vokietija Lustas , Tačiau jis yra pagamintas Kinijoje.Tokiu būdu, jis gali būti ir geras kokybės ir geriausios kainos.

Mes teikiame nemokamas pristatymas iki www.dazasvydziomusiai.lt standartinis pristatymas.Jis gali stebėti visą kelią ir greitai.Į Rusiją, jei greitai apie 2 savaites.Dažniausiai jis atvyks per mėnesį.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti Teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, jei esate patenkintas (- out paslaugos ir prekės.Ir mes pasiūlysime nuolaidą kitam užsakymui.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekės ir paslaugos , prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl linija, emaiWe bus stengiamės, kad esate patenkintas.

pradėti

pabaiga

Žymos: laivas iš lenkijos, pardavimas, norvegijos vėliava, lazerio lygis horizontalus vertikalus priemonė, omron slėgio daviklis, pressur matuoklis, kraujo pressur matuoklis, missfox žiūrėti, bp stebėti, sup kraujo slėgio

Riešo juostos 135-195mm
Elemento Tipas Kraujo Spaudimas
Vieta kinija(žemyninė)
Medžiaga Plastikų Inžinerija
Impulsų dažnis 40-165 kartų/min
Kraujo Spaudimas 20-280mmHg
Hermetizavimo Automatinis Hermetizavimo Režimas
Prašymas Riešo
Modelio Numeris ZK-W863
Galia AAA tipo Baterijos*2(nepridedami)
Svoris 220g
Dydis 77.5mm(L)*68mm(W)*30mm(H)
Atminties Talpa 60 Grupė matavimo duomenis
Prekės Pavadinimas Saint Sveikatos
Kilmės Žemyninė Kinija

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų