2019 Naujų Moterų, Prabangos rožinė, Violetinė Pledas Vonia Rankšluostį Medvilnės valgiaraščių de bain adulte Didelis Paplūdimio rankšluosčiai, Kilpiniai Rankšluosčiai 70x140cm

€11.23

€20.42

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Medžiagos: 100% medvilnė

Dydis: 70*140cm

Svoris: 400g/vnt val

Spalva: Kaip nuotraukose

Tipas: Vonios rankšluostį medvilnės

Klaida: 2 cm

Įpakavimas: Opp krepšys + Paketas

(Apie dydį): 【dydį dirbtinis matavimo, dėl įvairių veiksnių (pavyzdžiui, matavimo įrankiai, matavimo metodus, yra klaida apie 3%, atsižvelgiant į savo įprastą įpročius nuoroda detales dydžio diagramos ir vertinimo, apsipirkti.】 (Apie spalvų): 【Mūsų prekės yra reali fotografija, spalvos profesinės korektūros, arčiausiai produktas, nes kompiuterio ekrano spalvų kontrastas ir spalvų temperatūros yra skirtingos.】

Mokėjimo

Jei neturite dhgate ac ount, prašome susisiekti su mumis, mes taip pat priimame mokėjimo Paypal, Banko pervedimu, "Moneygram", Vakarų Sąjunga ir kt.būdais.

Vežimas

Mes pristatyti prekes per 1-7 dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mes laivas jį į savo paliekant adresą, įsitikinkite, ar jūsų adresas yra teisingas.Jei norite pakeisti savo adresą, prašome susisiekti su mumis.

Paprastai, mes pristatymo, prekių Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Epacket , ji paprastai trunka apie 5-30 dienų, kad savo vietą, bet kartais eiti į kai kurių žingsnių, gali prireikti daugiau nei 30 dienų ar net ilgiau, prašome kantriai laukti, ačiū už jūsų supratimą.

Grįžti & Grąžinti

Mes tiekiame 100% Garantija, kad visi produktai, mes parduodame.Jei yra kokių nors problemų, apie mūsų produktus, Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų prekėms .Mes organizuojame naujus laivybos nemokamai jums arba grąžinti mokėjimo jums.

Custom & Mokesčių

Visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai imporation į pirkėjo šalis turi būti pirkėjo atsakomybę, pirkėjui reikia įsigyti šių mokestis.

Apie Atsiliepimą

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite Mums Penkių Žvaigždučių ir Teigiamų Atsiliepimų , tai labai svarbu mums.Jokių problemų, jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus, mes spręsti problemas, kol būsite patenkinti.

Mėgaukitės perkant prekes iš savo parduotuvę, tikimės, kad galime bendradarbiauti viena su kita, mano mielas drauge!

Žymos: elektros rankšluostį šilčiau, bambuko indų ploviklis, rankšluosčiu turkijos, žirafa rankšluostį, Paplūdimio Rankšluostį, paplūdimio kėdės rankšluostį, kia terry rankšluostį, duni stalo servetėlės, apvalus kilimas, ryšiai rankšluosčiai vonios kambarys

Formos Stačiakampis
Modelio Numeris GY38
modelis Paprastas Dažyti
Modelio Tipas Pledas
Prekės Pavadinimas LYN&GY
Funkcija Mašina Galima Skalbti
Stilius Paprastas
Kitas Pavadinimas vonios rankšluostis
Pavadinimas Vonios Rankšluostis
Kilmės KN(Kilmės)
Vienkartiniai No
Kiekis 1 vnt
Technics Audiniai
Absorbcija 20s-25s
NĖRA. GY38
Tipas Pledas
spalva Kaip Foto
Medžiaga 100% Medvilnės
Dydis 70*140cm for bath towel,
Kategorijos 100% Medvilnės rankšluostį
Svoris 0.4kg/pc approx

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų