Singxer SK-6 USB Skaitmeninė Sąsaja XMOS XU208 CPLD Femtosekundinių Laikrodis Laivo Sąsaja, Skirtą "Windows 8 10 MOS" Android 5.0

€568.09

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Singxer SK-6 USB Skaitmeninė Sąsaja XMOS XU208 CPLD Femtosekundinių Laikrodis Laivo Sąsaja, Skirtą "Windows 8 10 MOS" Android 5.0

Produkto pristatymas:

Su-6 skaitmeninė sąsaja yra naujos kartos aukštos kokybės USB digital audio sąsaja.Jis naudoja XMOS "paskutinės xCORE-200 serija ir Xilinx' s aukštos kokybės didelio masto PGA chip.Su-6 yra skaitmeninę sąsają naudojant termostatas-lygio laikrodis sistema.Crystek du CCHD-957 femtosekundinių kristalų osciliatorių, suteikia tvirtą pagrindą kokybiškos garso signalo kokybę su-6 produkcijos.Su-6 skaitmeninė sąsaja naudoja standartinę USB2.0 įvesties sąsaja, nors SU-6 turi turtingą išėjimo sąsaja, įskaitant S/PDI už pluoštas/koaksialinis RCA ir BNC išėjimai, AES/EBU už subalansuota XLR išėjimas, RJ45 ir HDMI sąsajas.Išėjimo I2S (įskaitant DSD DĖL signalo), laikrodis išėjimo palaiko MCLK pagrindinis laikrodis ir WCLK žodis laikrodis.Elektros sistemos dizainas buvo optimizuotas ir garso skyriuje buvo varomas 7.5 F (7,5 mln. uf) supercapacitor.

SK-6 yra naujai sukurtas USB sąsaja, kuri yra išdėstyti ne high-end sąsaja.Palyginti su ankstesniais produktai, mes daugiausia naudoti šias keturias naujas savarankiškai parengti technologijos:

1, built-in CPLD iš anksto formavimo technologijos, FPGA pagrindu šaltinis sinchronizavimo technologija iš naujo formuojant izoliuotas I2S signalo, taip panaikinant priedą drebėjimas, kurį sukėlė atskirai chip.

2, naujai sukurta FPGA algoritmu, built-in FIFO buferiai duomenis ir tada rezultatų, SPDIF išėjimas iš naujo-užkoduotus FPGA, kad koaksialinis išėjimas gali remti PCM 384K ir DSD DOP128 aukščiausiu.

3, naudojant CRYSTEK tai CCHD-957 didelės galios femtosekundinių kristalų laikrodžių osciliatoriai, su savarankiškai parengti pastovios temperatūros sistema ir itin mažai triukšmo super kondensatorius maitinimo sistemą, gerinti trumpas-stabilumas veiklos laikrodis.

4. Originalus vieną laikrodis sistema, visi grandynų visos mašinos priimti sinchroninio laikrodis dizaino, kuriame USB laikrodis yra sintetinami PLL, gautų iš femtosekundinių laikrodis.

Techniniai rodikliai:

Sample rate palaikoma kiekvieno išėjimo sąsaja:

PCM: 44.1 KHz, 48 khz, 88,2 KHz, 96KHz,

176.4 KHz, 192KHz, 352.8 KHz, 384KHz

DSD: 2.8 MHz (DSD64) - DoP, gimtoji

5.6 MHz (DSD128) - DoP, gimtoji

11.2 MHz (DSD256) - DoP, gimtoji

22.5 MHz (DSD512) - gimtoji

Bit plotis: iki 32 bitų per I2S produkcija

Iki 24 bitų per S/PDI, AES/EBU

Elektros standartai kiekvienos sąsajos:

1, USB įvesties lizdas yra standartinis USB-B type female lizdas, USB maitinimo diapazonas yra 4.5 V-5.1 V;

2, nuolatinės SROVĖS įvesties lizdo naudoja DC2.1 lizdas, palaiko 7.5 V-9V DC įvestis (dėl greito įkrovimo super kondensatorius, maitinimo reikalavimas yra 3A).

3, BNC sąsaja ir RCA išėjimo sąsaja standartas S / PDI signalo lygis yra 550mV (prijungtas prie standartinės apkrovos), išėjimo varža-75 omai;

4, XLR sąsajos išvesties standartas AES / EBU signalo lygis yra 3.3 V (prijungtas prie standartinės apkrovos), išėjimo varža yra 110 omų;

5, žodis laikrodis (WCLK) produkcija naudoja BNC sąsaja, lygis yra TTL (be apkrovos), išėjimo varža-75 omai;

6, 2 HDMI-I2S signalų išvestis per HDMI lizdą.Išvesties keturi signalai būti MCLK, BCLK, LRCLK, ir SDATA signalus.Standartinis LVDS blokatorius lygis yra naudojamas, ir varža yra kontroliuojama 100 omų.Į PIN13-15, HDMI lizdas yra DSD_ON signalas, aukšto lygio yra I2S darbo DSD režimas, lygis yra LVTTL; į PIN18 yra 5V silpnas galia (išėjimo srovė yra mažesnė nei 20ma), kuris gali būti naudojamas kaip sąsaja plug-in indikacija; 2 išėjimo I2S linijos seka yra tokia pati.

7, RJ45-I2S išėjimo I2S signalas yra CMOS (5V) vieno tipo signalą, žemos varžos produkciją, išėjimo iš keturių signalų, įskaitant MCLK, BCLK, LRCLK, signalo SDATA.

8, optinio pluošto uosto rezultatai standarto vaizdo signalą.

Dizaino detalės:

1. Įgyvendinti dizaino koncepcija elektros energijos, kaip ir motina, garso, atkreipti dėmesį į dizaino, galios grandinės, priimti išorinis SROVĖS įėjimo, built-in super kondensatorius maitinimo, su aukštos kokybės, mažo triukšmo ir greito reagavimo LDO.Visą lentą maitina iki 6 nepriklausomos LDOs.Skaitmeninis garso valdybos maitina antrinės LDO.Laikrodžio dalis net naudoja telekomo " ultra-mažai triukšmo LDO, kuris nustato kietas pagrindas, siekiant užtikrinti, kad galutinis veiklos rezultatas.

2, siekiant užtikrinti puikų elektros perdavimo veiklos, XLR lizdai yra pagaminti iš Šveicarijos Neutrik produktus, USB-B lizdai yra pagaminti iš TE, ir entuziastas, BNC ir RCA, coaxial lizdai yra numatyta, Taivano gamintojai.Net saugikliai yra pasirinktas iš Jungtinių amerikos valstijų.Litteluse modelį.

Žymos: xmos, cpld valdyba, skaitmeninė sąsaja usb, altera max ii, ak4493, amanero vpk, cpld, XMOS xu208, xu208, ak4490eq

Maksimali Galia Vienam Kanalui 10W
Kanalai 2 (2.0)
Pakuotė Taip
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris Singxer SK-6
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Dilvpoetry

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų