Žiemą Dviračiais Pirštinės Dviračių Šilto Vandens, atsparus Lauko Dviračiu, Slidinėjimas Motociklo Šildomos Pirštinės Touchscreen MTB Pirštinės

€19.75

€32.92

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1. Geras medžiaga: paviršius yra pagamintas iš vandeniui atsparaus medžiagos, įprastą gyvenimą, atsparus vandeniui.Kai lietus ir sniegas gauti savo pirštinės šlapios, tik sausa, ji laiko, pirštinės vis dar sausas; minkštas ir patogus koralų vilnos pamušalas ir šiltas poveikis yra gera.

2. Patogus dizainas: išplėsta trimatis reguliavimas aplinkosaugos ¾enklelis, palmių yra neslidus ir dėvėti, atsparus, gali greitai nustatyti ir sustiprinti rankenos stiprumo; sugriežtinti poveikis yra gera, kelią šalto oro iš liejasi, išvengti karšto oro extravasation; integruotas maitinimo kabelis sąsaja dizainas, lengva naudoti .

3. Penkių pirštų ranka atgal šildymas: mąstantis šildymo išdėstymas, penkis pirštus ant nugaros, rankos yra karštas, greitas šildymas, sriegiu instaliacijos dizainas, minkštas ir švelnus, anti-traukti.

4. Intelligent touch screen dizainas: kompozicinės medžiagos nykščio dalis rodomuoju pirštu perduoda žmogaus kūno indukcijos per pirštinių ekranu, mobilųjį telefoną, taip, kad dėvėti pirštines į šaltą žiemą, taip pat gali valdyti telefoną tiesiog.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šildymo pirštinės

Spalva: Juoda

Medžiaga: 100% Nylon+Polyester taslan

Maitinimo šaltinis: ličio baterija 4000mah, 3*AA Baterijos (neįtraukta)

Nuolat šildymo laikas: 4000mah ličio baterija apie 5-6 valandas, 3*AA Baterija apie 3-4 valandas.

Dydis: Suaugusiųjų (Vienas dydis tinka vietimai)

Sezonas: Rudens, žiemos

Komplektą Sudaro:

1 x Pora šildymo pirštinės

1 x Pora 4000mah ličio bateriją, arba 1 x Pora baterija atveju (Pirkėjui pasirinkti)

Žymos: exo šildomos pirštinės, pirštinės motokroso, pro slidinėjimas, dokitmilu ciclismo, trek dviratis mtb, kamieninių titano, dviračių priedai bendrieji, cubrebotas ciclismo, dviračių priedai, bontrage, neoviva

Tipas Visą Pirštą
Lytis Universalus
Modelio Numeris R0101
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Funkcija galima skalbti

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų