Vyno mielių 500 g fermentuojant ir distiliuojant distiliuotojui namų alaus degtinės užvirinti imperatrice Raugo Koji moonshine

€34.00

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Ypač tinka gaminti iš ryžių, kukurūzų, sorgų ir kiti krakmolai kaip žaliavos

Gamyklos Pavadinimas: Angel Mielių Co., Ltd.

Ingredientai: Kvapus mielių, Saccharomyces cerevisiae, Rhizopus

Laikymo būdą: hermetiški, apsaugoti nuo šviesos

Tinkamumo laikas: 730 dienų

Tūris (ml): 500

Pakavimo metodas: pakuotė

Pakuotės : 500g Mielių (Puodą įskaitant)

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

"Produkto Aprašymas]

Angel Kruopščiai Rengiami Fermentai Yra Kelių Atmainų Composite Leavening Agentas.Ne Tik Išlaiko Tradtional Distiliuotojui Mielės Įvairių Fermentų Saccharification ir Fermentacijos Charakteristikas, siekiant Įveikti Tradicinės Distiliuotojui Mielių Bakterijų Bendrijos Gera ir Bloga Yra Neatsiejami, Derlius Yra Mažas, Alkoholiniai gėrimai Kartaus Skonio Nustatyti Ypač Pabrėžti Kažkas, Kad Jūs Manote, Yra Silpnumas, Lengva Naudoti.Tinka Milteliai Grūdų Klinkerio, Žaliavos Fermentacijos alkoholinius Gėrimus Procesas Yra Ypač Tinka Ryžiai, Kukurūzai, Kviečiai, Kviečiai, sorgas, ir Krakmolo gamybai kaip Žaliava, Gamyba.Su Savo Gamybos alkoholinius Gėrimus Skonio, Didelio Skysčio Kiekio.Yra Gaminti Aukštos Kokybės Gėrimus Geras Pagalbininkas!

Pagrindinės Charakteristikos]

Tinka Milteliai Grūdų Klinkerio, Žaliavos Fermentacijos alkoholinius Gėrimus Procesas Yra Ypač Tinka Ryžiai, Kukurūzai, Kviečiai, Kviečiai, sorgas, ir Krakmolo gamybai kaip Žaliava, Gamyba.Lengva Naudoti, Stiprus Taikymas, Lengva išmokti, Produkto Kokybė Yra Stabili ir High Yield alkoholinius Gėrimus

Produkto Parametrai]

Ingredientai

Aromatas-Maistinių Mielių, Saccharomyces Cerevisiae, Rhizopus, Saccharifying Fermentas

Saugojimas

Vėsioje, Sausoje ir Vėdinamoje Saugojimo, Šilumos, Drėgmės Yra Lengva Padaryti Distiliuotojas Nesėkmė

Naudojimas

Už Daqu, Prarado zao " jiu, Sėlenos (Mažas), Vyno, xiaoqu alkoholinius Gėrimus ir Žaliavų Skystis Skysčio Gamybą.

Naudojimo būdas

Pirmasis Dehidratacijos, iš Crude2.5-5‰Pridėti.Konkrečias Naudojimo Matomas Pakuotės, Naudojimo Instrukcijos

[Klinkeris, Kaip Norite Jį Naudoti (iki 1000kg Grūdų)]]

1, Kietojo kūno Fermentacijos:

Sėlenos (Mažas), Alkoholiniai gėrimai: 2,5-3kg Distiliuotojui į 30 Metrinių Kilogramą 32-35 ℃ į Stiklinę Šilto Vandens, masažinės 10 fen zhong atvėsinus iki 28-30 ℃, ir Tada Tolygiai Palietė ir Ataušinama iki 20-25 ℃ Grūdų Fermentuotas Grūdų ant Mix, baseinas Fermentacijos 4-5 Dienas.

Prarado zao " jiu: į 2-2.5 kg Distiliuotojas į 30 Metrinių Kilogramą 32-35 ℃ į Stiklinę Šilto Vandens, masažinės 10 fen zhong atvėsinus iki 28-30 ℃, ir Tada Tolygiai Palietė ir Ataušinama iki 15-20 ℃ Distiliuotojui s Grūdai dėl Sumaišykite, baseinas Fermentas 10-15 Dienų.

Xiaoqu Gėrimas: nesmulkintų Grūdų Duonos po Mirkymo-Pradžioje Garo-fu zhen-Yra Zhen-Atšaldytas iki 24-28 ℃ po to, reikalauja Krūvos Produkto 8-12 Valandų Temperatūra 24-30 ℃, Fermentacijos laikas Yra 5-7 Dienas.Naudojamas Suma yra 0,3-0,5% ir Naudojimo Gebėjimus.

2, Skystis-Valstybės Fermentacijos:

Virti Maisto Burbuliukai Vandens, kol Temperatūra Pasiekė 28 ℃ Tiesiogiai 2,5 kg Distiliuotojas Pridūrė, maišant 10 fen zhong uždarytas po Fermentacijos 4 Dienas.

[Žaliavų, Norite Jį Naudoti (iki 100 kg Miltelių Grūdelių)]]

Su 300 kg Karšto Maišyti, kol Temperatūra Buvo Natūraliai atvės iki 32 ℃ (atitinkamai per Maišomas Išvengti Nuosėdų), ir Tada įtraukti Tiesiogiai į 400G (8 Du) Distiliuotojui Mielių Išmaišykite, Saugokitės Raugas 7-12 Dienų.Pirmas 3 Dienas kasdien po 2 Kartus su Temperatūra Kontroliuojama 28-36 ℃, Geriausias Fermentacijos Temperatūra 32 ℃, trumpalaikio Aukščiausios Fermentas Temperatūra Ne Daugiau kaip 38 ℃, temperatūra Yra Mažesnė nei 26 ℃ Turėtų Imtis Izoliacijos Priemonės.

[Pastaba]]

1, Ryžių Žaliavų per Fermentacijos būdu, Ji Galima Įdarbinti Grūdų Arba Skaldytų Tiesiogiai Fermentacijos, fermentacijos Būdas Pratęsti 10-16 Dienų.

2, Fermentacijos Ciklo Ilgis ir Veislių Žaliavos, Žaliavos Smulkinimo, distiliuotojui Mielių ir Suma Fermentacijos Temperatūros ir Kitų Veiksnių.Bendrieji Žaliavos Smulkinimo Laipsnį, Gerai, Distiliuotojui Mielių Kiekis Yra Didelis, Fermentacijos Laikotarpį Turėtų Būti Trumpas; Priešingai, Black Hole, Fermentacijos Ciklo zhang yi Kai kurie.

[Laikymas]]

Tinka 20 ℃ Vėsioje, Sausoje ir Vėdinamoje Laikymas Tinkamumo laikas Dar 12 Mėnesių, ir.Šiluma, Drėgmė Yra Lengva Padaryti Distiliuotojas Nepakankamumas.

Žymos: alkoholio mielių, namų, baras žmogus priedai, alaus statinės, alaus homebrew, stovas vyno, didelis alaus, distiling distiliavimas, Homebrew, moonshin

Modelis 84000
Video https
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Baras Rinkiniai
Kategorijos Saccharomyces Cerevisiae
Aktyvumo Lygį 90
Medžiaga mielių
Funkcija Eco-Friendly
Naudoti kviečiai
Modelio Numeris 8400
Pagaminimo Data 2020-05
Specifikacijos 500G
Veikliosios Medžiagos Kiekio 90
Taikomos kukurūzai
Sertifikavimo CIQ
Fermento Aktyvumas 90%

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų