GERMID FK-073A Gamyklos OEM 7.2 Colių Full Screen Ekranas Galinio vaizdo Veidrodis, Atbuline Kamera, Stebėti FIAT DUCATO Kemperis Mikroautobusų, Autobusų

€246.99

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

GERMID FK-073A Gamyklos OEM 7.2 Colių Full Screen Ekranas Galinio vaizdo Veidrodis, Atbuline Kamera, Stebėti FIAT DUCATO Kemperis Mikroautobusų, Autobusų

Apžvalga

Ši OEM klasės atgal į viršų ekrano veidrodis yra prefektas sprendimas, siekiant padėti jums būti saugūs, ypač Autobusų, Sunkvežimių, Mikroautobusų, Pikapas, Karavanas ir kt.Ne daugiau 4 kameros gali būti įrengti aplink jūsų automobilį, kuris gali sumažinti aklas srityje labai.

Kai įprastomis važiavimo, tai 7.2" visiškai LCD ekrane rodomas vaizdas iš priekinė kamera, kai pasukite į kairę arba į dešinę, vaizdas iš kairės/dešinės fotoaparatas automatiškai rodyti ekrane.Kai jūs įdėti savo automobilį atbuline, jis bus automatiškai ekrano atsargine kamera vaizdą.

Tai 7.2" visiškai LCD ekranas taip pat gali būti uždarytas, reikia tik trumpas paspauskite centrinį mygtuką, ant veidrodžio, galite uždaryti LCD ekranas, tada veidrodis atrodo kaip įprastą galinio vaizdo veidrodis.

Funkcija

7.2" TFT-LCD itin didelio ryškumo ekranas

Jutiklinio ekrano mygtuką

4 vaizdo įėjimai

Auto backup fotoaparato ekranas

Automatinis ekrano šviesumo reguliavimas

Reguliuojamas atgal į viršų vadovas linija

OEM replacement laikiklis

Split-screen ekranas yra neprivaloma

Kaip ir kiti mūsų 4.3" aukštą ryškumą, galinio vaizdo veidrodėliai stebėti, mūsų 7.2 colių full ekrano galinio vaizdo veidrodis taip pat paramos automatical ekrano šviesumo reguliavimas ir reguliuojamas atgal į viršų vadovas linija .

Specifikacijos Ekranas 7.2 colių Ekrano Tipas TFT-LCD Rezoliucija 1280(H)*390(V) Vaizdo formatu, PAL/AUTO/NTSC Darbinė Įtampa DC 12V Darbinė temperatūra nuo -20℃~75℃ Vaizdo Sąsaja

AV/RCA

Tai 7.2 colių atvirkštinio monitorius yra ypatinga mikroautobusai, turucks, karavanas, ratų, kemperis ir kt.

Kurios transporto priemonės gali naudoti GERMID FK-073A priklauso nuo laikiklis ateiti su veidrodžiu.

Mes galime tiekti daugiau nei 100 rūšies OEM replacement laikiklis jūsų pasirinkimas.

GERMID galinio vaizdo veidrodis, montavimas yra labai paprastas, nes mūsų OEM replacement laikiklis gali būti įdiegta tiesiogiai ant originalaus priekinio stiklo pagrindo.

Jums tiesiog reikia pašalinti originalaus veidrodžio, ir įdėti GERMID s FK-073A ant priekinio stiklo pagrindo, kad varžtas fiksuotas, tai gerai.

Elektros instaliacijos schema

Prašome pateikti savo konkretų automobilio modelį ir siųsti man nuotrauką, jūsų originalaus veidrodžio tvirtinimo laikiklis, kitaip, turiu siųsti savo universalus laikiklis.

Universalus laikiklis reiškia, mes atsiųsime populiariausių laikiklis(ne tinka visos transporto priemonės)-32# laikiklis su mūsų priekinio stiklo pagrindo.

Apie kamerą

Priekyje & galinio vaizdo kamera

Kairiosios ir dešiniosios pusės vaizdo kamera

Nėra vaizdo kamera-jūs galite naudoti savo fotoaparatu

Žymos: mi atbulinės eigos kamera, chevrolet galiniai, citroen jumper, atvirkštinio vaizdo kamera, veidrodis galinio vaizdo monitorius, stebėti vnt, stebėti, camper karavanas, valdybos ducato, koleos automobilių brūkšnys fotoaparatas

Modelio Pavadinimas FK-073-4W-T36
Elemento Tipas Automobilių Monitoriai
Krova Saulės skydelį
Prekės Svoris 1400g
Elemento Dydis 25*8*5cm
Medžiagos Tipas ABS+PC
Prekės Pavadinimas GERMID
Ekrano Dydis 7"
Rezoliucija 960x240

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų