Kūdikių Medžiaga Knyga Minkštu 3D Naujagimių Ankstyvojo Ugdymo Ramioje Knygos Kūdikių Pažinimo Gali Įkąsti Skaityti Klausimas Žiedas Popieriaus Barškučių Knyga

€4.17

€5.87

-28 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kūdikių Medžiaga Knyga Minkštu 3D Naujagimių Ankstyvojo Ugdymo Ramioje Knygos Kūdikių Pažinimo Gali Įkąsti Skaityti Klausimas Žiedas Popieriaus Barškučių Knyga

Savybės:

1. Ši knyga yra paprastas ir mielas formos, ryškių spalvų kontrastas, stimuliuoja kūdikio regos nervo plėtros, tiesiog siūti knygos tiesiog duoti kūdikiui kitokia medžiaga knyga

2. Ši knyga yra pirmoji knyga, ir "PASIDARYK pats" knyga, į savo kūdikių, ir instrukcija viduje, viena adata ir viena gija yra brangiausia dovana.

3. Tai puiki medžiaga ankstyvojo švietimo žaislai.Tėvai gali papasakoti istorijas pagal modelius knygoje, ir kūdikis miega naktį.

4. Rankų darbo neaustinis audinys audinys knygoje, kuri naudinga smegenys ir rankos koordinavimas, ir, kuri taip pat prisideda prie dvasinio vystymosi, su visiškai 10 puslapių, kiekviename puslapyje yra nuostabiai sukurta, spalvinga, pritraukti vaiko dėmesį, todėl, kad kūdikis yra laimingi.

5. Žaislas yra lengvas ir lengvai atlikti, kad vaikai galėtų žaisti bet kada, bet kur.

6. Žaislo konstrukcija atitinka vaiko poreikius.Ryškios spalvos gali paskatinti jų regėjimo vystymuisi ir geriau suprasti, spalvingą pasaulį.

7. Per žaidimą, vaikai mokosi pagrindinių įgūdžių kasdieniame gyvenime ir naudotis savo delno ir rankų judesių koordinavimą.Knyga gali naudotis raumenis, kai vaikams naudoti savo pirštus.

8. Ši knyga yra įvairių ryškių spalvų, stimuliuoja kūdikio regos nervo plėtros, atpažinti įvairių spalvų.

9. Knyga yra paprastas ir mielas, kuriame yra puikių savybių, todėl jūsų vaikai lengva atpažinti įvairių dalykų, pagerinti intelektą, gerinti savo prisiminimus.

10. Matomas novatoriškas dizainas, knyga supaprastina gamybos procesus, paprastas siūlės gali būti užbaigtas, kuris yra tinkamas tingus motina.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: neaustinis audinys

Medžiagos, reikmenys: brėžiniai, ne austi, siuvinėti, priedai ir kt.

Dydis: apie 14*14cm/5.51*5.51 (5 lakštai yra lygus 10 puslapių)

Pakavimo Sąrašas:

1*medžiaga knyga

Žymos: knyga vaikui, a5 pieno, knygos vaikams, 3d knygą vaikams, mirti tyliai knyga, sąsiuvinis žodį, knygos anglų kalba, 10 ramioje knyga, leidinys sąsiuvinis spiralė, paprasta, rami knyga

Amžius 5-7 Metų
Modelio Numeris medžiaga knyga
Prekės Pavadinimas MezoJaoie
dropship Parama
Tipas švietimo žaislai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų