UV LED Šviesos Juostelės 5V SMD 5050 50cm/100cm 30/60LEDs Lankstus USB Ultravioletinės Šviesos Juostelės Vandeniui

€6.47

€7.19

-10 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

USB LED UV Šviesos Juosta Baktericidiniu Sterilizer Eliminator Vamzdis Ultravioletinė Lempa Dezinfekcijai

Įspėjimas : Kai ši LED baktericidinė lempa yra darbo, akių ir odos neturėtų būti veikiami uv-C šviesos!Ji turi būti vengiama prieš naudojimą.Išjungti šviesos juosta prieš artėja šviesos juosta!!!

Specifikacija:

Modelio Numeris: E97105

Produkto Pavadinimas: Baktericidiniu Eliminator Šviesos Vamzdis

Medžiaga: Plastikas+LED

Lusto Tipas: 5050

Banga Grupė: 395-495

Įėjimo Įtampa: 5 V)

Spalvos Temperatūra: Šviesiai Violetinė

Ryšys Kištuko Tipas: USB

Šviesos Tipas: lipnios

LED Kiekis: 50 cm: 30pcs / 100cm: 60pcs

Kabelio Ilgis: 120cm

Matmenys(LxW): 100x1cm / 50x1cm

Savybės:

- Žudymo erkutės : Erkės yra mažų būtybių, kurios yra nematomos plika akimi.Jie visur ant lovos, pagalvės, sofos, kilimai, ir visur namai, ir sukelti daug pavojų.Niežulys ir paraudimas žmonės negalėtų užmigti ir jausmas nemalonus.Spinduliai šios lempos yra kelis hundredthm stipresnis už saulės, ir jie gali žudyti dulkių erkutės iš karto.

- Nužudyti bakterijos : Ši lempa gali lengvai nužudyti bakterijos, įskaitant: pelėsių, Staphylococcus aureus, escherichia coli, pet parvovirus, gripo ir kt.Ultravioletinių spindulių pertraukos jį žemyn į vandenį ir deguonį.

- Pašalinti kvapus : lemputė gali pašalinti kvapus, pavyzdžiui, dūmų kvapas virtuvėje, musty kvapas miegamasis, tualeto, batų dėžės, šaldytuvai, šiukšlių ir kt.Spinduliai gali nužudyti bakterijos, kurios sukelia kvapas.Ozonas greitai nužudyti ir oksiduojasi ir suyra organinių arba neorganinių medžiagų kvapas.

- Švarus oras : Jis gali išskaidyti maža medžiagų į orą, sumažinti alergenų, kuris gali sukelti astmos ir alergijos, nužudyti bakterijos, kurios sukelia peršalimas, gripas, alergija ir sinusų infekcijos, ir kad oro naujesnis.

Komplektą Sudaro:

1x Baktericidiniu Eliminator Šviesos Vamzdis

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: 5050 led uv, lempos uv, uv flash šviesos 365nm, usb uv, lempa led uv, 305nm uv led, smuxi saulės, led standžios juostelės, led kišeninis žibintuvėlis, gelis, uv led smd

LED Kiekis 30pcs(50cm)/60pcs(100cm)
Bangų juostos 395-495
Lusto Tipas 5050
Elemento Tipas Baktericidiniu Eliminator Šviesos Juostelės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Smuxi

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų