YAJIAO Dulkių Gruntas Mašina 60kPa Visiškai Automatinės Maisto Gruntas 220V/110V Maisto Užsklandos Lengva Valyti/Kompaktiškas Dizainas(Sidabro Pilkumo)

€13.89

€22.76

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba:

Nuotraukos ir realus dalykas spalva bus šiek tiek skirtis dėl skirtingų fotografavimo kampų, todėl realus dalykas spalva dominuoja! (Spalva video yra arčiau)

[Išsaugoti Šviežią, Mėgautis Sveiku Gyvenimo]:

YAJIAO maisto vakuuminio gruntas mašina yra skirtas išlaikyti maistą šviežią čiulpti oro ir ruonių krepšiai išsaugoti mityba, skonį ir spalvą, iš daržovių, mėsos, žuvies ir kitų rūšių maisto.Jis gali lengvai padėti jums išplėsti maisto produktų konservavimo metu iki 5-7 kartus.Ir tai kelią šaldiklio dega, sumažėja broko ir maisto waste.By perkant maisto urmu ir tinkamai saugoti jį, galite įrašyti didelę sumą pinigų ir taip pat palieka mažesnį anglies pėdsaką.

Dual Mode Sauso / Šlapio Maisto:

Dvi sandarinimo metodus garantija puikus konservavimo remiantis maisto rūšis, kuri turi būti užplombuoti.Sausas režimas sausų maisto produktų (pvz.brandinamas sūris, dešros ir kt.) ir drėgno režimo šlapio maisto (pvz.šviežia mėsa, šviežia žuvis ir kt.). (Pastaba: Šlapias maisto režimas nereiškia, maisto produktai, kurių sudėtyje yra daug vandens, tai reiškia tik tai, šlapia).Taip pat galite naudoti sauso režimo, siekiant apsaugoti juvelyriniai dirbiniai, svarbūs dokumentai ir nuotraukos.Naudoti profesinis antspaudas maišeliai dulkių medžiotojai plotis pagal 11.8 colių(28CM)

Platus & Ilgiau Storgae:

Ji gali ne tik dulkių kokių nors maisto produktų, bet ir laiškai, žurnalai, kimštiniai žaislai, papuošalai ir kolekcijas.Laikyti daiktų, švieži 5 kartus ilgiau su šiuo dulkių gruntas mašina!Su šiuo jūsų šaldytuvas gali sutaupyti daug vietos.

Komplektą Sudaro :

1 x Dulkių Gruntas 10 x Vakuuminiai Maišeliai 1 x Instrukcija

Kodėl verta rinktis mus?

1. Vieno mygtuko operacija, dizainas, plomba laiko 5 sekundes, dulkių ruonių kartą, 8 sekundėms, lengva naudoti. 2. Pilnas funkcijų užraktas maisto, mitybos ir likti švieži, tinka įvairių maisto produktų. 3. Laikyti šaldytuve, švarus, jokių specialių kvapą, padidinti saugojimo erdvę. 4. Kompaktiškas ir nešiojamų dizainas, lygaus paviršiaus, lengva valyti.platus naudojimas, tinka namų ir prekyba. 5.Veiksmingai išvengti maisto atliekų, sutaupyti pinigų ir laiko. 6. Patogu rengti piknikus, stovyklavimą, kepsninės ir lauko šalys iš anksto.

PASTABA

▶ Šiek tiek paspauskite, arba tvirtai laikykite yra geriau, kai siurbimas. ▶ Naudoti profesinis antspaudas maišeliai dulkių medžiotojai plotis pagal 11.8 colių(28cm). ▶ 12 mėnesių rūpesčių garantija.Jokių problemų, prašome susisiekti su mumis www.dazasvydziomusiai.lt pranešimą. ▶ Jei turite kokių nors problemų, Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo, mes susidoroti su juo per 24 valandas.( Žurnalas www.dazasvydziomusiai.lt-Raskite savo užsakymą pelės mygtuku Spustelėkite pardavėjo pavadinimas-Klauskite).

【Pasitenkinimo Garantija】

Be dulkių gruntas ir naudotojo vadovas, mūsų dulkių gruntas paketas taip pat apima 10 vakuuminiai maišeliai, yra daugkartinio naudojimo ir atsparus vandeniui.YAJIAO prisiimti atsakomybę už produkto kokybę.Jeigu netenkina mūsų vakuuminio sandarinimo mašina, mes teikiame 24 valandų internete paslaugos/tech support, 100% Grąžinimo pasitenkinimo garantija!

Žymos: šilumos gruntas, plastiko gruntas, krepšys gruntas, vacum krepšys, vakuuminės maisto padengti, folija maisto gruntas, mini dulkių belaidžio, chesterfield, biolomix maišytuvas, r vakuuminiai maišeliai

Prekės Pavadinimas YAJIAO
Modelio Numeris HS23
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Sandarinimo Ilgis 28cm
Su Dulkių Maišelis Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ROHS
Tipas Stovas / Lentelė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų