220v AC ESP8266 wifi relay DI protingų namų telefoną APP kontrolės

€4.12

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sukonfigūruotas abonementą ir slaptažodį, bus įsiminė po power off 5.Maitinimo IC ST originalus gamyklos gali būti tiesiogiai susijusi su savivaldybių galia, ir ji turi daug įtampos įėjimo diapazonas: AC 85V-264V, stabilios įtampos išėjimas, užtikrinti stabilų veikimą kontrolės dalis; 6.Valdyba yra 220V,10A/250V AC 10A/30 V DC Songle originalios relės, kuri gali nuolat absorbuoti 100,000 kartų, su apsauga diodo srovės ir trumpą reakcijos laiką. 7.PCB medžiagų ir gamybos procesas atitinka Rohs . 8 .Laive relay LED indikatorius , režimo parinktį ir darbo statula LED indikatorius 9.Rezervuota UART derinimo sąsaja ir MCU atsisiųsti uosto programHardware įvadas : Stalo dydis :80*50mm Valdybos sąsaja įvadas : L. N:AC įvesties Mygtuką : režimas kaita (numatytasis režimas yra režimas 1) +reset " mygtuką ,artimiausiu metu paspauskite režimo kaita ,ilgai paspauskite per 3S yra reset LED0(Raudona):relay darbo indikatorius LED,LED yra kai rėlė yra atvira LED3(Raudona):1 režimo indikatorius;LED2(Mėlyna):2 režimas indikatorius; LED1(Žalia):darbo statula rodiklis,tiksli informacija, kaip nurodyta toliau: 1)Kai panaikinama, ji yra sukonfigūruotas arba atsijungia nuo maršrutizatoriaus. (2)0.5 s greitai mirksi atstovauja mobiliųjų telefonų programėlė konfigūravimas WIFI abonementą ir slaptažodį ESP8266 modulis (3)2S lėtai mirksi konfigūruoti baigtas ,ir laukti, kol ryšys su mobiliųjų telefonų naudojant TCP (4)LED visada yra TCP ryšį su mobiliuoju telefonu sėkmingai COM:Bendrą terminalą; NC:normal close NR.:normal open Kontrolės komandą relė(hex formatu): Open relay:A0 01 01 A2 Uždaryti relės:A0 01 00 A1 2,ruoškitės į šią programinę įrangą ir priemones: (1)L ir N prisijungia 220V AC maitinimo šaltinis; (2)Įdiegti PROGRAMĄ "EspTouch_Demo" android " versiją konfigūruoti wifi abonementą ir slaptažodį ESP8266 modulis pirmą kartą mode 2

Po konfigūracijos bus baigtas, jis bus 20 sekundžių automatiškai prijungti kitą paleisti. 2.Jei norite pakeisti maršruto parinktuvu, galite atkurti arba spauskite klavišą (WIFI abonementą ir slaptažodį ankstesnės atminties bus išvalytas iki raktų), ir "WIFI" abonementą ir slaptažodį, bus sukonfigūruotas esp8266 režimu 2. 3.Kai ESP 8266 atminties router signalas yra labai silpnas arba ne ryšio zonoje buvo sustabdyti ryšys, žalia lemputė užges ir pabandykite prisijungti automatiškai, mygtukai neleistina valstybės procese, kai žalia šviesa reikalingas 2 s lėtai flash grįžo į ryšys. 4.Mode 1 ir mode 2 naudoti tik klavišą, kai žalia šviesa-2 sekundžių lėtai, "flash" ar normalus, o likusios yra savarankiškai konfigūruoti lustas arba laukia sąrankos procesą, ir pagrindinių negalioja. 5.Mobiliojo ryšio telefono ir esp8266 bus automatiškai išjungti TCP ryšį daugiau nei 6 minutes, tada spustelėkite "CONNNECT" viršutiniame dešiniajame kampe "EasyTCP20" APP iš naujo užmegzti ryšį su tinklu.

220v AC ESP8266 wifi relay DI smart home mobiliųjų telefonų PROGRAMĖLĖ

Prekės KODAS:LC-Relay-ESP01-1R-220V Funkcija funkcijos : 1.laive aukštos kokybės MCU ir ESP8266 WIFI modulis 2.dvi darbo režimas : Režimas 1:mobilusis telefonas vykdyti wifi modulis tiesiogiai Mode 2: mobiliųjų telefonų ir wifi modulis vykdo maršrutizatorius kartu 3.Perdavimo atstumas: (1) atvira aplinkai,kai kai mobilusis telefonas yra vykdyti WIFI modulis ,maksimalus perdavimo atstumas yra apie 100 m; (2), kai WiFI modulis ir mobilųjį telefoną, vykdyti maršrutizatorius tuo pačiu metu, signalo perdavimo atstumas priklauso nuo router signalas 4.Naudoti Smartconfig technologijų užbaigti konfigūracijos abonementą ir slaptažodį ESP8266 WIFI modulis mobiliojo APP.Prašome atkreipti dėmesį :

1.Pirmą kartą, ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau (apie 1 minutę), konfigūruoti WIFI slaptažodį.6.Siekiant užtikrinti saugumą, nelieskite srityje su elektros ženklas!

Dėkojame, kad naudojatės mūsų produktas。

mes ne suteikti antrinę plėtra techninė parama , tik pateikia paprastą dokumentą klientams pateikti.

Žymos: esp 02, ir siuntėjas, , už si4432, "bluetooth" smd, d1 mini wifi, esp8266 žiūrėti, tzt wifi, wroom 02, d1 ekranas, 37 jutiklis

Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Prekės Pavadinimas LC

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų