Vandens Plūduriuojantis Siurblys, Saulės Energijos Fontanas Baseinas, Sodas, Augalų Laistymo Saulės Energijos Fontanas, Baseinas, Sodo Reikmenys

€6.01

€7.42

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Saulės energijos fontanas-kraštovaizdžio fontanas prietaisas varomas saulės energijos, vandens siurblys.Šis produktas naudojamas didelio efektyvumo saulės kolektorių ir naujo tipo brushless vandens siurblys, yra privalumų, quick start-up"), didelio efektyvumo ir stiprus stabilumo.Be to, produktų plūdės ant vandens paviršiaus, be išorinio maitinimo tiekimas ir instaliavimas yra patogus ir veikia lengvai.Plačiai naudojamas sodo puošmena, tinka birdbath, tvenkinio vandens cirkuliacijos deguonimi, Rockery fontanas ir kitose vietose.Paprastas montavimas ir patogus naudoti, ir vandens siurblys gali pradėti dirbti kuo greičiau tiesioginių saulės spindulių.

Specifikacijos parametro:

Saulės skydelis: 8V/1,0 W Monokristalinius silicio

Saulės skydelis dydis: skersmuo maždaug. 180mm/7.08 colių

Lotus lapų dydis (medžiaga: EVA): skersmuo 280mm/11.02 colių.

Vandens siurblys parametras: DC 4.5-12V

Max teka kiekis: 200L/h

Max fontanas atstumas: 110cm/43.30 colių.

Produkto savybes:

Vandens fontano aukštis: 40-75cm/15.74-29.52 colių, jungiantis skirtingų antgaliai, aukštis vandens purškimo bus kitoks.

Kai saulės skydelis gauna pakankamai saulės šviesos, siurblys bus pradėti per 3 sekundes.

Naudojant metodą:

1. Visų pirma, atkreipkite surinkti produktą pagal instrukcijas.

2. Vieta saulės kolektorių vietoje ir įsitikinkite, kad jie nėra uždengti kitų objektų.Kai saulės skydelis gauna pakankamai saulės šviesos, siurblys bus pradėti per 3 sekundes.

3. Kai vandens siurblys tik buvo įdėti į vandenį, nes yra oro rotoriaus, vandens gali būti per mažai.Rekomenduojama, kad vandens siurblys būti susiję su purkštuvų po įprasto vandens purškimas.

Pastabos:

1. Tai yra tvenkinys, fontano siurblys maitinamas saulės skydelis, papildoma baterija.Aukštis vandens purškimo visiškai priklauso nuo intensyvumo saulės.Kai saulė yra silpnas, siurblys neveiks, nuolat, jis bus automatiškai pradėti vėl ir vėl, kol saulė pasiekia tam tikrą intensyvumą, automatiškai tęsti nuolatinio darbo.Naudojimo metu, prašome pateikti produktą į saulę be atspalvį.Spalvinimas turės įtakos įprastu siurblio.

2. Kai naudojamas, siurblys turi būti visiškai panardinti į vandenį, ne ilgai dehidratacijos operacija.Kai vandens siurblys tik buvo įdėti į vandenį, nes yra oro rotoriaus, vandens gali būti per mažai.Rekomenduojama, kad vandens siurblys būti susiję su purkštuvų po įprasto vandens purškimas.

3. Prašome saugoti vandens šaltinis, švarus ir švaraus vandens siurblys reguliariai, siekiant užkirsti kelią užsienio kūną nuo čiulpti vandens siurblys, todėl, kad vandens siurblys gali neveikti tinkamai.

1 Set X Fontano Siurblys

Žymos: saulės fontanas, pakabinti augalų, mozaikos vandens, sagė vandens, puodą, švarus baseinas, drugelis saulės, sodo pruner genėjimo medžių, vandens purkštuvas, baseinas šildytuvas saulės energija varomas

Lotus lapų dydis (medžiaga EVA)
Purkštuvų Tipas Kita
Saulės skydelis dydis
Modelio Numeris fontano siurblys
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Purkštuvai
Saulės skydelis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų