Smart Plieno Juosta Žiūrėti C300 Širdies ritmą ir Kraujo Spaudimą Stebėjimo Apyrankę Informacija Priminimas Nuotoliniu būdu Fotografuoti

€14.14

€20.48

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

【Didelės konfigūracijos】 1.54 colių TFT-LCD ryškus ekranas, pilnas touch screen sklandžiai patirtį,tvirti ir ilgaamžiai 2.5 D stiklą.

【Aktyvumo Seklys】 Įrašas dienos duomenys, tokie kaip laipteliai,atstumo ir kalorijų suvartojimas,palaiko Sėdimas Priminimas ir Žadintuvas, Apsaugoti savo miego kokybę,įrašymo gilaus miego,šviesos, miego, miego ir miega laiką.Keli pratimai režimai,pateikite nuorodą duomenis savo dienos sveikatos analizė ir gerinimas.

【Visą Dieną Prijungtas】 Prisijungti fitness tracker su jūsų telefoną.Ne Tik jis bus parodyti jums realus laikrodis laiką,bet taip pat, jūs niekada praleidote skambutį ir pranešimo.Ji vibruoti įspėti jus, jei jūsų telefonas gauna telefonu, SMS ir socialinių TINKLŲ pranešimų.STS įspėjimas: Facebook, Twitter,Whatsapp,Instagram,Susietos, "Skype" ir pan.

【Sveikatos Duomenų Stebėti】 Automatiškai atpažįsta širdies susitraukimų dažnį, taip pat Širdies kraujo Deguonies, Naudojant iš anksto jutiklių technologija,teikti Sveikatos duomenų stebėti savo Sveikatos Lygio, įkvėpti jus, kad juda dėl savo sveikatos ir fitneso tikslus.

【Ilgo Laukimo & Plataus Suderinamumo】 Mažos galios "Bluetooth" lustas suderinamas su "Android 5.0" arba aukščiau, IOS 9.0 arba aukščiau, įdiegta "Bluetooth" 4.0,stiprus mastelio.Baterija skirta 2,5 valandos,reguliariai naudoti 7 dienas, laukimo 15 dienų.

Ekrano dydis: 1.54 colių spalvotas ekranas

APP Kalbos: kinų, Tradicinė Kinų, anglų, vokiečių, korėjiečių, ispanų, Japonų, prancūzų, rusų, arabų, ukrainiečių, italų, portugalų

Apyrankė Kalba: Lietuvių

Svoris: 50g

Dydis: 44mm*38mm*10.7 mm

Budėjimo trukmė: 15 dienų

Darbo laikas: 5-7 dienos

Vandeniui lygis: IP67

Funkcija: Parama Laikrodis Laikas, kraujo spaudimo Deguonies stebėti, judesio įrašymo, kalorijų skaičiavimas, Miego Stebėjimo,ryšių priminimas,Signalizacija,Sėdimas priminimas,priminimas Gerti,Chronometras,Sporto Režimas,Rasti apyrankę,"Skambinimas, SMS, WeChat, QQ, skype, whatsapp, facebook, linkedin, twitter, viber,line pranešimo tonas,Purtyti, Fotografija ir t.t.

Apyrankė*1

Įkrovimo kabelis*1

Instrukcija*1

Žymos: butas atgal gėlių, vario papuošalai todėl prekes, c452, nokia x2 01, širdies pulsas žiūrėti, appple žiūrėti 3, smarthwatch, konica, laikrodis slėgio pokyčiai, qw16

Grupė Nuimamas Taip
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Juostos Medžiaga SILICIO dioksidas
Suderinamumas Viskas Suderinama
Kalbos Vokiečių
Modelis c300
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Ekrano Stilius Stačiakampis/Kvadrato formos
Funkcija Aktyvumo Seklys
Ekrano Tipas Spalvotas LCD
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Bylos Medžiaga Guma
Jutiklinis Ekranas Taip
Stilius Sportas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų