Trikampio formos vaivorykštinis prizmių stiklas 30 * 30 * 30 * 50mm optinio stiklo lygiakraščio refrakcija prizmę spektro stebėjimo vaivorykštė

€3.70

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pusę: 30mm * 30mm * 50mm

Prizmė Ilgis: 80 mm

Kaip naudoti?

Įdėti prizmę po saule, arba naudoti balta šviesa.Savo ruožtu prizmę, kad atsižvelgiant į lėktuvą (bet trys lėktuvai gali būti naudojami), bus septynios vaivorykštės spalvos ant sienos (raudona, oranžinė, geltona, žalia, Žydra juoda), tegul vaikas iš pradžių gauti suvokimas refrakcija šviesos per operaciją prizmę, skatinti vaiko smalsumą ir ištirti širdies, kad jie turi visiškai suprasti šį reiškinį šviesos.

Šviesa yra incidentą iš vienos pusės prizmę, ir yra išmetami iš kitos pusės.Siunčiamo šviesos bus nukreipiamas link dugno paviršiaus (trečiosios pusės).Dydis nuokrypio kampas yra susijęs su refrakcijos indekso prizmę, viršūnės kampas prizmę ir incidentas kampas.

Balta šviesa yra sudėtingas spalvos šviesa sudaryta iš įvairių monochromatinės šviesos; pačioje terpėje, turi skirtingus lūžio indeksų įvairių spalvų apšvietimas; įvairių spalvų šviesos keliauti skirtingais greičiais toje pačioje terpėje.

Todėl, nes pačioje terpėje, turi skirtingus lūžio indeksų įvairių monochromatinės šviesos, nuokrypio kampas kiekvieno monochromatinės šviesos yra skirtingas, kai einančios per trikampę prizmę.Todėl, kad balta šviesa eina per prizmę, kad atskirtumėte monochromatinės šviesos, formavimo raudona, oranžinė, geltona, žalia, mėlyna ir violetinė.

Apie shippment: Mes pakeisti, kad laivas Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, Singapūras paštu arba www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas jeigu užsakymo daugiau nei 2 gabalus, bet be mokesčio iš jūsų, už papildomą kainą.

Žymos: valdovas trikampio, stiklo prizmė, regos prizmę, kaleidoscop, krištolo stiklo prizmės vaivorykštė, logotipas logstrup, nuotėkio antspaudas, stiklo prizmė stendas, spindulių skaidiklio, prism " iš viso stotis

Prekės Pavadinimas JVLAB
Medžiaga optinis stiklas
Formos Trikampis
Modelio Numeris 30*30*30*50mm
paviršiaus kokybė Kita
Dydis 30*30*30*50mm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų