GmFive V6 j-galvos Hotend Wade Ekstruderiu 12V 24V Šildytuvas HT-NTC100K PT100 Thermistor 1.75 mm Kaitinimo 3D Spausdintuvo Dalys Atnaujinti

€5.02

€5.58

-10 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dėl visų šių 12 daiktų, mes išsiųsti BP6 silikono kojinių kaip dovana.

Tik hotend:

Pastaba: 1. Skirtumas tarp žemos temperatūros hotend ir aukštos temperatūros hotend yra tik įvairių gerklės, visa kita yra tas pats. 2. Žemos temperatūros (Pagimdė 4.1 mm ) gerklę: D irectly siųsti gijų į purškimo antgalis lydymosi ir veiksmingai užkirsti kelią prijungti.S tinkamu išėjimui gijų iki 250 ° c temperatūros.Pavyzdžiui: PLA, ABS, KLUBŲ ir t.t. 3. Aukštos temperatūros (1.75 MM visi metalo) gerklės: Pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos, ir nėra jokio teflono vamzdelio viduje, tik rezervuota, kaitinamosios per diafragmą.Tinka naudoti aukštos temperatūros kaitinimo virš 250 laipsnių.Pavyzdžiui: nailonas, PC ir t.t.Hotend Savybės:

1. Palyginti su įprasta aliuminio rinkoje, jis priima aukštos grynumas aviacijos aliuminio, yra patvaresni.

2. Tvarkomi Vokietijos importuotų CNC staklės, atkreipti dėmesį į detales kiekvieno procesas, siekiant užtikrinti, apdirbimo tikslumo, ir kiekviena dalis yra labai sujungtos.

3. Puiki tekstūra.Hotend paviršius yra su oksidacijos šveitimas, ir black dažų tekstūra suteikia daugiau upscale.

4. Patobulinta montavimo daro hotend galima išardyti jei užsikemša, išspręsti problemą, Tuo pačiu metu, ji gali būti modulinė pakeisti ir surinkti.Naudoti naujos konstrukcijos iš nerūdijančio plieno vamzdis gali pasiekti mažesnes šilumos, siekiant sumažinti šilumos nuostolius šildymo blokas.Tuo pačiu metu, ji gali greičiau praeiti savo šilumos į radiatorių, labai garantija produkto stabilumui, daug padeda išvengti užkimšti atveju.Labai optimizuotas šildymo blokai, su tolygiau šildymo, gali remti abi thermistor ir termopora, montavimas.

5. Aušinimo ventiliatorius, antgalis ventiliatorius laikiklis ir vėsinimo ventiliatorius antgalis teikti veiksmingą aušinimo išvengti kištuką.Ventiliatorius 12V/24V įtampos neprivaloma.

Norėdami gauti geresnius rezultatus, rekomenduojama naudoti V6 antgalis su ventiliatoriaus pagalba.Efektyvų šilumos sklaidą, užkirsti kelią kištuką.

Unikalus šešiakampe dizaino, atrodo daugiau išskirtinį.

Naujas custom inkrustacijos detalės, gražesni ir patvaresni.

Žymos: linijinis slankiklį, cnc roller, hotend, 3d spausdintuvas lova parama, 3d spausdintuvas barelį, bmg ekstruderiu metalo, apkaba, šildytuvas, tiesioginių hotend, pet milteliai, bmg cr10

Šildymo įtampa 12V arba 24V
Sandėlyje Sandėlyje
thermistors 1M arba 2M
Šėrimo tipas Nuotolinio šerti
Prekės Pavadinimas WitBot
Modelio Numeris V6 Hotend
Elemento Tipas J-galvos Hotend
Naudoti 3d spausdintuvas dalys

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų