Sniego glazūra arbatos rinkinys Kinų arbatos rinkinys aukštos kokybės keraminės dovanos

€48.05

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produktai Pasižymi

Sniego glazūra yra ypatingas keramikos dekoravimas glazūra.Arbatos rinkinys yra kaip elegantiška kaip snaigės, su giliai kokybės ir labai geros tekstūros.Paviršius yra lygus, šviesus ir pilnas grožio.

Gaminio parametrų

Produkto Pavadinimas: Sniego Glazūra Arbatos Rinkinys pagaminta Kinijoje Produktų sąrašas: 1 arbatinukas, 6 patys puodeliai Įpakavimas: dovanų dėžutės, pakavimo.Priminimas: 1 gavusi naują arbatos rinkinys, naudojimo verdančio vandens, nuvalykite jį dar kartą.

Sklandžiai vandens

prekės informacija

Pakuotės ekranas

Apie parduotuvę

1. Pakuotės naudoja burbulas stulpelį, kuris yra labai stiprus ir impactful. 2. Yra aukštos kokybės logistikos partneriai, čia norėdami užtikrinti laiku paketai (kai kurie paketai bendradarbiauti su europos sąjungos oficialusis logistika) 3. Jei gaunate pažeistų elementų, prašome rašyti neigiamus komentarus, galite kreiptis internetu, klientų aptarnavimo, nuotraukas, patikrinti, ir vėl pristatymo jums 4. Jei pastebėjote, kad kažko trūksta, galite kreiptis internetu klientų aptarnavimas.Patvirtinę masės, jeigu bet kokių daiktų trūksta, galima išsiimti nemokamai. 5. Jei logistikos nepapildė nauji informaciją ilgą laiką, jūs galite tiesiogiai susisiekti internetinė klientų aptarnavimo ją išspręsti už jus.Nereikia tiesiogiai kreiptis dėl ginčų.Dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos: 5av parduotuvėse, 08 stebėti, 4x4 decalc, alizee mp3, 995n dangtis, 985203f000, 2rx8 rdimm, alko šachmatai, 2x2 decool

Medžiaga Porceliano
Kilmės KN(Kilmės)
Vartotojų skaičius 6

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų