30pcs lipnios Vielos Organizatorius Linija, apkabos Sagtis Plastiko Įrašus Ryšius Fiksažų Užtrauktuku Turėtojas Daugiafunkcinis Gumos Įrašą

€5.10

€9.28

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

30pcs Daugiafunkcinis Gumos Įrašą Organizatoriai Darbalaukio lipnios Duomenų Įkrovimas, apkabos S7 Aprašymas: Savybės:

1. Šie laikikliai gali būti lengvai sumontuoti ant stalo, sienos, ir kitų plokščių paviršių, kurių nuolatinė žievelės ir klijuoti pagrindo.Jie yra pagaminti iš gumos medžiagos, minkšti, lengvi ir patvarus.Tai bus tikrai paverčia jūsų biure ar namuose į laidą netvarka-nemokamai srityse!

2. Ekologiška, ilgaamžė Aukštos kokybės ir ilgaamžės gumos.Šis ekologiškas kabelių organizatorius bus lengvai sutaupyti jūsų laiką ir mony, didinant gyvenimo savo kabeliai ir išlaisvina jus nuo jų ieškoti.

3. GERAI VISŲ PAVIRŠIŲ - Ar turite sienos, plastiko, medžio, metalo ar gumos (ar kiti), mūsų kabelių valdymo sistema, padės jums siekti jūsų kabelis organizacijos tikslas-namuose, biure ar bet kokią erdvę.Visi laidai yra labai lengva gnybtas ir unclamp su klijais, vielos laikikliai.

4. GREITAI ŽIEVELĖS IR KLIJUOTI galite per 7 sekundes ar mažiau žievelės ir klijuoti savo lipnios, apkabos naudoti nedelsiant.Mūsų aukštos kokybės, apkabos tiks didelių ir mažų kabeliai, jums bus meilė jį!

5. GRIOZDAI NEMOKAMAI VISUR - Šiandien mes turime kabeliai visur, mūsų stalai, mūsų kambarys, virtuvė, šių apkabos Organizatoriai gali padėti jums neaten ir daro bet kurioje vietoje, namuose, į savo bendrabučio ar jūsų biure netvarka-nemokamai vielos vieta.Jie daro puiki dovana bet kas per daug!

6. Jei jūs ieškote praktiškas ir prieinamas būdas sutvarkyti laidai, mūsų Laikiklis Organizatoriai padės jums išspręsti šią problemą.Laido laikikliai lengvai turėti savo kabeliai, laikyti juos tinkamoje vietoje, kur jums reikia, kad jūsų namuose ir biure tvarkingas.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: kabelių organizatorius

Dydis: 2.9x1.8cm

Medžiaga: guma

Qty: 30pcs

Komplektą Sudaro:

30 x kabelis organizatoriai

Žymos: dviračių kabelis raštas, kabelis, laikiklis, automobilinis, kabelių vielą įrašus organizatorius, vielos kabelis kaklaraištis, vielos laikiklis, guminis telefono kaklaraištis, vielos organizatorius įrašą butas, ultra kabeliui, apkaba, apkabos, laikiklis kaklaraištis

Modelio Numeris 228063
Tipas Butas Vinis
Medžiaga Kita

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų