2017 60pcs/daug Naujų Vandens Kiaušinius Infliacija Dinozaurų Kiaušinių Akvarelė Įtrūkimų Auga Kiaušinių vaikams mokomieji Žaislai Įdomi Dovana

€13.08

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1. Bendra Informacija :

*Remti Daug Pirkti

*Spalva/stilius: 6 spalvų dėžutėje, kaip paveikslėlyje

*Dydis:2x3Cm

*Pakuotė: 60pcs į dovanų dėžutė pakuotė

Produkto pristatymas:

1. Atidarykite įpakavimą, imti vieną ar daugiau kiaušinių, įdėti kiaušinį į vandenį, kol visiškai panardintas. (pastaba: vandens temperatūra yra žemesnė nei 30 laipsnių, nr. saulės poveikio

2. Po 12 - 24 valandas, kiaušinių pradėjo kreko, išlaikyti visas kiaušinis buvo užtvindytas (pastaba: vieta dinozauras iš "shell" ir taip, kaip nėra nustatyta gerai, gali būti viršuje per vidurį)

3. Po dinozaurų iš jų kriauklės, ir toliau augti, išlaikyti kantrybę, užaugo procesas, dinozaurai, Gali būti šiek tiek misshapen, taip ilgai, kaip išlaikyti užtvindytas, tai bus daugiau ir išsamesnės.Iš vandens, kuris gali decrescent ! (pastaba: visiškai augti iki savaitės, didesnis dinozaurai auga lėčiau)

Pls ne dvejojo susisiekite su manimi, jei turite kokių nors klausimų ar prašymų.Ačiū.

2. Produktų Nuotraukos:

LAIVYBOS IR TVARKYMO:

PRISTATYMAS Į 48 NARIŲ U. S. A IR KITOSE ŠALYSE YRA VISIŠKAI NEMOKAMA, PAPRASTAI JI TRUNKA 12-20 DIENAS JAV, JIS BUS LAIKOMAS PIRMOS KLASĖS PAŠTO KARTĄ ĮVESTI NARIŲ.Į LIKUSĮ PASAULĮ, KURIAME MES BUS NAUDOTI POST OFFICE REGISTRUOTA PAŠTO PASLAUGOS, SEKIMO NUMERĮ MES, JEI BŪTŲ GALIMA ATSEKTI SAVO ŠALIES PAŠTO TARNYBOS INTERNETO SVETAINĖJE, IR PAPRASTAI TAI UŽTRUKS 20-30 DARBO DIENŲ.

PRISTATYMO LAIKAS GALI SKIRTIS, DĖL ŠVENČIŲ, ŠALIŲ IR MUITINĖS IR KT.DĖKOJAME UŽ JŪSŲ SUPRATIMĄ!

MES NESAME ATSAKINGI UŽ UŽSAKYMĄ MUITO ĮVYKO JŪSŲ ŠALĮ, MES PAPRASTAI ŽENKLAS DOVANAS IR PAGAL 10 USD NE PASIRINKTINĖS FORMOS.JEI TURITE KOKIŲ NORS PRAŠYMŲ, PALIKITE MUMS ŽINUTĘ, KAI JUMS PADARYTI UŽSAKYMĄ!

KLIENTŲ APTARNAVIMAS:

MES SIŪLOME 100 % PASITENKINIMĄ DĖL JŪSŲ PIRKTI.PINIGŲ GRĄŽINIMO BUVO UŽTIKRINTAS VISŲ MŪSŲ DAIKTŲ, JEI ESATE NE LAIMINGAS SU JA, TIESIOG PARAŠYKITE MUMS PRANEŠIMĄ ARBA RAŠYKITE MUMS!100% KLIENTŲ PASITENKINIMO & SPARČIAUSIAI LAIVYBOS IR PUIKIOS KOKYBĖS YRA MŪSŲ PAŽADAS!

Žymos: vinilo mato, pritaikyti pvc, spuder vyrai, tema puodeliai, įrankiai, 33mm, strech guma, tangas rinkinys, xa1 korpusas, puodeliai namas

Proga velykų
modelis dryžuotas
Dydis S
Modelio Numeris SS1580

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų