2021 Naujas Mados PU Odos Akinius Organizatorius talpinimo Akiniai Akiniai nuo saulės Laikiklis Atveju Akinius nuo saulės Saugojimo Organizatorius

€1.89

€3.79

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

*Apsaugoti Jūsų Mylimasis Akiniai Nuo Nulio Ir Dėl Žalos!

*Išlaikyti jūsų recepto akiniai ir akiniai nuo saulės ,akiniai, laikrodžiai, papuošalai organizuotas puikiai.Rodyti savo kolekciją, nesvarbu, ar namuose ar kelyje.

*Jis gali laikyti 2-6 poros akiniai nuo saulės ir akiniai, patogus ir unikalus dizainas atveju.Jūs galite pakabinti jį į spinta arba įdėti ją ant odininkas.

*Odos Kelis Akinius Saugojimo Atveju yra lankstymo dizainas, kurią lengva laikyti, ir puikiai tinkančių įvairių komplektus kasdien .Jį galima pakabinti ant spintos, už durų, arba ant lentynos.

*Visiems patinka, taip pat galite saugoti laikrodžiai, juvelyriniai dirbiniai, karoliai, auskarai, žiedai, kosmetika ir kt.Tai, be abejonės, yra lobis langelyje.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda,ruda

Lizdas: 2/3/4/5/6 Multi-slot

Medžiaga: PU oda

Naudojimas:

1. Ji gali turėti akinius nuo saulės, laikrodžius, papuošalus, kosmetiką ir kitų smulkių daiktų.

2. Apsaugoti akinius arba akinius nuo įbrėžimų.

Pakuotė:

1*Saugojimo Bylos

Žymos: ekranas sunglass, krepšys sunglass, akinių saugojimas, dackor, 2021 kalėdų akiniai nuo saulės, stiklo organų, vci plastiko atveju, krepšelis plastiko atveju, nocm, versace 2021 akiniai nuo saulės

Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų