Pažangios Automatinio Jutiklio Muilo Putų Dozatorius Smart Indukcijos Putų Dozatorius Automatinis Skysto Muilo Dozatorius Touchless Rankų Plovimo

€8.83

€12.27

-28 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Muilo Dozatorius Infraraudonųjų Spindulių Jutiklis Automatinis Muilo Dozatorius Rankų Muilas Jutiklis Virtuvės, Tualeto, Vonios

Aprašymas:

1.Infraraudonųjų Spindulių Smart Jutiklis, Muilo Išeis Automatiškai, Kai Tiesti Ranką, Indai Ir Kt.Visiškai Automatinė Ir Touch-free Galima Išvengti Antrojo Kryžminės infekcijos.

2.Šampūnas, Losjonas Alyva Balionėlis, Su Naujoviškų Ne-drip Dizainas, Galite Pašalinti Atliekų Ir Countertop Netvarka.Nereikia Nerimauti, Muilo Atliekos.

3.Remiantis nekenksminga Aplinkai Principu, Automatinis Dozatorius Gali Dirbti Beveik 4300 Valandų Su 4 AAA tipo Baterijos(neįeina).

4.Šio Muilo Dozatorius Yra Pagamintas Iš Aukštos Kokybės Abs Medžiagos, netoksiškas, Šilumos Varža Ir Anti-scratch, Patvarus Metų Naudojimo.Mūsų Balionėlis Naudoja Anti-nuotėkio Ir vandens Technologijos, Siekiant užkirsti Kelią Muilo Ar Vandens Ardo plokštės.

5.Automatinis Muilo Dozatorius Puikiai Tinka Losjonai, Skysto Muilo , Aliejaus Ir Pan., Ir Yra Puikus Naudoti, Vonios Kambarys, Virtuvės, Biuro, Mokyklų, Ligoninių, Viešbučių Ir Restoranų.

Produkto Specifikacijos:

Produkto Pavadinimas: Indukcijos Muilo Dozatorius

Dydis: 82*93*195mm

Svoris: 232g

Atsparus Vandeniui Klasė: Ipx4

Medžiaga: Aplinkai Draugiškas Variklio Ir Abs Plastiko

Spalva: Balta

Maitinimas: 4 AA (7-oji Baterija)

Indukcijos Metodas: Centrinis Indukcijos (venkite Naudoti tiesioginiuose Saulės spinduliuose)

Indukcijos Greitis: 0.25 Sekundžių

Indukcijos Metu: Ilgiausias Nepertraukiamo biudžeto Įvykdymo patvirtinimo Yra 6 Sekundes (automatiškai Sustabdyti Indukcijos Po 6 Sekundžių)

Taikoma Skysta: Šampūnas, Dušo Želė, Kondicionieriaus Ir Kitų Įprastų Skysčių

Taikoma Kartų: Virtuvės, Vonios, Hotel, Viešbutis

Pakuotė :

1x Muilo Dozatorius

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: automatinė putojimo rankų muilas, putų xiaomi, minij, dušo montuojamas muilo putų dozatorius, xiaoji, putų rankų plovimo, šampūno dozatorius auto, mijia muilas, xiaomi mijia automatinis jutiklis, automaic muilo dozatorius

2 funkcija Touchless Indukcijos Rankų Plovimo
Tipas Automatinis Skysto Muilo Dozatorius
330ml Dydis 82*93*195mm
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinė Medžiaga Plastikiniai
Punktas Jutikliai Muilo Putų Dozatorius
250ML Dydis 100*60*200 mm
Funkcija 5 Indukcijos Putų Vertus Skalbimo Mašina
3 funkcija Automatinis Vertus, Muilo Dozatorius
Funkcija 1 Indukcijos Putų Muilo Dozatorius
Sertifikavimo NĖRA
Skysto Muilo Dozatorius Tipas Automatinis Muilo Dozatorius
4 funkcija Skysto Muilo Dozatorius Automatiškai
Modelio Numeris Automatinis Muilo Putų Dozatorius
Funkcija automatinis Indukcijos Putų Rankų Plovimo

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų