Fenix 6 QuickFit Apyrankė 22mm Minkšto Silikono Sporto Vandeniui Žiūrėti Juosta Garmin Fenix 5/5 Plius/Pirmtakas 935/Quatix 5/MARQ

€9.51

€11.19

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

22mm Greitas Tinka Silikono Žiūrėti Juosta

⌚ Suasmeninti jūsų Garmin Fenix 6 Pro/Safyras,Instinktas/Fenix 5/Fenix 5 Plius/Pirmtakas 935/Požiūrį S60/Quatix 5/MARQ, netinka 26mm Fenix 5X/20mm Fenix 5S,Žiūrėti NE inclued.

▲Pagaminti iš aukštos kokybės dviejų tonų silikono

Patogus touch jausmas ant riešo, masyvi skyle orui ir pagerina ventiliaciją su pridėtinės komfortą.atrodo fantastinis ir suteikti gražus profesionaliai atrodo bet kokiai progai.

▲Anti-slip & Vandeniui.

Atnaujinti vandeniui greitai įstatykite adapterį ir Patvarus antislip silikono dirželis.Ypač tinka sportas,bėgimas,pėsčiomis,treniruoklių ir t.t. PASTABA: Prašome nuplaukite, kruopščiai juosta su gėlu vandeniu ir nusausinkite juosta, jei jums plaukti į jūrą ar ji mirkomi, corrosive liquid.

▲Nerūdijančio plieno sagtimi

Užtikrinti, kad jūsų Garmin žiūrėti būti saugi ir paprasta reguliuoti juostos ilgio, kad tilptų jūsų riešo.grupė netelpa riešo dydis 5.7"-8.1" (145mm-205mm).

Abu galai ateina su QuickFit

Juosta gali būti įdiegta į Garmin Žiūrėti Antgaliai (neįtraukta) iš abiejų galų tiksliai ir saugiai.Lengvai ir tiesiogiai montavimo ir išmontavimo.

Abu galai ateina su QuickFit

Juosta gali būti įdiegta į Garmin Žiūrėti Antgaliai (neįtraukta) iš abiejų galų tiksliai ir saugiai.Lengvai ir tiesiogiai montavimo ir išmontavimo.

Žymos: 5 fenix dirželis, iphone xr tigras, garmin marq dirželis, garmin marq, garmin vivoactive žiūrėti juostos kilpa, quickfit, hm65r, fenix 6 garmin, quickfit garmin juosta, xiaomi mi juosta 5 metalo braslet

Suderinamas su Garmin Fenix 5/Fenix 5 Plius/Pirmtakas 935/Požiūrį S60/Quatix 5
Tipas 22mm Quick Fit Juostos Pakeitimo
Prekės Pavadinimas YOOSIDE
Tinka Riešo Dydis 145mm-205mm(5.7"-8.1")
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Medžiaga Silikono & Nerūdijančio Plieno

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų