Nutting Rinkinys M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 Sriegiu Įdėkite Riešutų Nustatyti, Žalvario, Karšto Lydalo karščiui atsparūs rūdžių įrodymas Asortimentas Box rinkinio 300pcs

€9.75

€10.95

-10 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Veržlės ir Varžtai Karšto Lydalo Veržlė veržlės Lauke Riešutų Sėdynės Lnsert Riešutų Kostiumas SL-tipo Dvigubo Ruoželiniu objektyvų žiedą Įpurškimo riešutai Vario Gija Įdėkite Riešutų Produkto Parametrų Pavadinimas: Karšto Lydalo Įterpti Vario Riešutų Kostiumas Medžiaga: Žalvaris Internationl Standartas: GB Paviršiaus Apdorojimas: Neapdoroti Quanity: 300 P cs / set Funkcijos: 1.kurie yra atsparūs karščiui, rūdžių įrodymas, atsparus korozijai ir dilimui, yra pakankamai stiprus, kad būtų užtikrintas ilgalaikis naudojimas. 2.Puikus knurling ir vidinių sriegių sriegimo įrankiai: tiesiai knurling paviršiaus įstatyti veržlė leidžia riešutų priglunda į montavimo objektas, todėl sunku skaidrių, ir vidaus didelio tikslumo siūlai yra suderinama su atitinkamu varžtais. 3.Įvairias programas: Siūlai įdėklus, plastiko kostiumas, mobiliųjų telefonų korpusai, kompiuterių korpusai, automobilių plastikinės dalys, injekcijos litų dalys ir kiti plastiko lukštais įterptųjų dalys.

Produkto Scena Gaminio dydis

Gaminio nuotrauka gaminio detalių DĖMESIO: 1、 Būdas bendrauti : Prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia klausimą apie prekę.Mes atsakyti į jūsų klausimą arba el. 24 valandos(nes jet lag) 2、 Transportavimo problema : Tai tarptautinė prekybos, pvz., transportavimo procesus, kurie sukelia nepatogumus, prašome suprasti. 3、 Foto & Dydis : Prašome atkreipkite dėmesį, kad nuotraukos yra šiek tiek padidinama jūsų patogumui.Įsitikinkite, kad pranešimas tikrąjį dydį prekes, kaip jis gali būti mažesnis nei atstovaujančių foto. 4、 Matavimo paklaida : Prašome leisti maža paklaida.PRISTATYMAS: 1、 Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą ir pristatymas. 2、 Prekės bus paskelbtas kaip įmanoma greičiau po apmokėjimo. 3、 linkime paskage atvyksta į jums anksčiau, tačiau tarptautinio pašto, labai priklauso nuo vartotojo ir vietos post office, todėl, jei jums nereikia gauti savo daiktą, prašome connact mums, ačiū jums maloniai supratimą.GRĮŽTI GRĄŽINTI: patikrinkite pakuotės ir elementus, atidžiai .jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.ATSILIEPIMŲ: 1、 Mes tikimės, kad jums patinka elementą ir tikimės, kad jūs apsipirkti su mumis, dar kartą artimiausioje ateityje.Jūsų pasitenkinimas, gauta parama yra pati pagrindinė varomoji jėga mums, kad nesiliaujantys pastangas! 2、 Pleasetake imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5.

Žymos: aliuminio t stebėti, m2.5 atsuktuvas, europos sankabos, įdėkite sriegis, arduino, makita įrankių, m3 varžtas, Varžtas, dewalt įrankis, žalvaris "keychain"

Modelio Numeris riešutų rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Vario
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų