Yieryi NAUJAS 3 in 1 Turas Galvos Dirvožemio Drėgmės Matuoklis, PH ir Vandens Rūgštingumo, Drėgmės, Saulės spindulių Sodo Augalai, Gėlės Drėgnas Testeris

€5.69

€5.99

-5 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Naujas 3 in 1 Turas Galvos Dirvožemio Drėgmės Matuoklis

Savybės: Lauko & kambariniai augalai, sodai & žolės veja. - patikrinti dirvožemio sąlygų ( Drėgmės/Šviesos/PH) vaisių, gėlių, daržovių, krūmai ir pan.su didelio tikslumo ir lengva operacija Taupyti vandenį, energiją ir jūsų augalai, vejos, gėlių viršuje būklės Ne baterija reikia, paprasta ir patogi naudoti Tiesiog įdėkite metrų į dirvožemį, pereiti į parametrą, kurį norite įvertinti ir skaityti mastu."

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas ir nerūdijantis metalas Drėgnas rodmenys diapazonas: 0DRY-10WE Šviesos skaitymai diapazonas: 0DARK-2000LIGH PH rodmenys diapazonas: 8ALKALIN-3.5 ACIDI Daugiafunkcinis: galima bandyti Drėgmės/Šviesos/PH Zondo ilgis: 18cm Dydis:26cm x 5.8 cm x 3.6 cm"

Instrukcijos:

1 žingsnis: Įjunkite drėgmės/pH/šviesos pozicija 2 žingsnis: Stick zondas į žemę maždaug 2-4 cm 3 Žingsnis: Nustatykite į padėtį zondas, kol rodyklė skalėje sūpynės šiek tiek 4 Žingsnis: Po 10 minučių, Pastaba drėgmės/pH/šviesos lygį dial 5 Žingsnis: Pašalinti zondas nuo dirvožemio ir nuvalykite švarus po kiekvieno naudojimo"

Pakavimo sąrašas

3 1. dirvožemio matuoklis x 1

DUK

Q1:Kas yra klausimai, kuriems reikia dėmesio?

A: "Pastaba: 1. Įterpti zondo vertikaliai, krašto vidurio stiebo. 2. Prašome švelniai stumti į dirvožemį, kad būtų išvengta žalos zondas. 3. Jei išmatuota dirvožemyje yra per sausa arba derlingos duoti tikslius PH, vartotojas gali pabarstyti vandens ir priemonė, ji vėl po pusvalandžio"

Q2:Ar ši skalė reikia baterijos?

A: NE

Svarbūs Patarimai:

"1. Nelieskite akmens arba hard rock dirvožemio, jei dirvožemis yra per kietos ir sausos, lengva sugadinti zondai.Vario ir Aliuminio pati nepriklauso kietos medžiagos, tad jei dirva per sausa ir sunkiai įterpti, galite naudoti pagalbinių žemės ūkio įrankiai, gręžimo skylę ir tada įterpti. 2. Dizainas bandymų dirvožemis TIK.Neturi būti naudojami patikrinti, gryno vandens ar kitų skysčių, elektrolizės reakcija indeksas turės įtakos, gali būti naudojami tik siekiant įvertinti dirvožemio. 3. Po naudojimo, reikia valyti ir valyti zondai.Nereikia būti įterpiamas į dirvą ilgą laiką naudojant."

Kelių Spalvų

YIERYI

Pasaulio Meile, Kinija Padarė!

YIERYI prekės ženklas buvo įregistruotas 2016 m. Pagrindiniai produktai yra refraktometrai, PH metrai, tds, eb tvartai, dirvos skaitikliai, virtuvės svarstyklės, ir papuošalai svarstyklės.Siekiant užtikrinti duomenų tikslumą, mes nutraukėme pigių mikroschemų, pasirinkto aukšto tikslumo Taivano importuojami ir Pietų Korėja, importuojamų lustų projektavimą pasirinkau nešiojamų pen tipo dizaino, lengvas, gražus ir lengvai atlikti.Visi produktai bus tikrinami, kalibruoti ir naudojami pagal save, siekiant užtikrinti, kad kokybė yra kvalifikuoti ir tada skatinti.Mes norime, kad tegul šis sveikas prekės įvesti kiekvieną šeimą ir kiekvieną pasaulio kampelį, ir perduoti svajonė "pasaulio meilė, Kinija padarė"!

Žymos: phmetro, vyrai drėgmėmačiu, matuoklis, ph dirvožemio, cloro, augalai drėgmės matuoklis, statybinės plėvelės, maisto ph-metras, Drėgna, jutiklis dirvožemio, drėgmės matuoklis sojos

spalva SIDABRINĖ
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Santechnikos darbai
Prekės Pavadinimas yieryi
Modelio Numeris TPH01805A
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Svoris 99g
Su Apšvietimu, Ar Ne No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų