YI Lauko Kamera 2.4 G IP65 Lygio Vandeniui Wi-fi IP Kamera, Built-in SD Kortelės Lizdas & Saugykla Debesyje, Naktinio Matymo Saugumo Kameros

€37.05

€102.91

-63 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

YI Lauko Kamera

Jūsų neperpučiamas guard, dieną ir naktį.Neperpučiamas | Atgrasanti Signalizacija | 1080p HD | YI Debesų | Sustiprintas Naktinio Matymo | 3 Metrų Kabelis | YI Home App

Tai daugiau nei tik fotoaparatu.

YI praleido ketverius metus sunkiai dirbti, kad jums YI Lauko Kamera.Gražiai paruošta ir pastatytas su naujausiomis technologijomis, tai ne tik fotoaparatą, tai asmens sargybinis.

Lietaus ar blizgesį, jis yra pasirengęs.

YI Lauko Kamera, atlaiko vėjo ir lietaus suteikti saugumo ir patikimumo.Atsparus vandeniui, dulkėms ir patvarus nuo nuolat besikeičiančios išorinės aplinkos.Tai čia pasilikti.

Tegul ištirti išorinio pasaulio.

Tai nuostabus pasaulis, net vaizdo kameros.Matyti paslaptingas automobilių stovėjimo aikštelės, žiūrėti šurmuliuos kiemas, užmesti akį į vila, apsauga, sandėlio.YI Lauko Kamera yra pastatytas už beveik bet kokioje aplinkoje,todėl galite lengvai susisiekti su išoriniu pasauliu.

Praktiškas, elegantiškas dizainas.

YI Lauko Kamera turi minimalistinio ir pažangaus dizaino, jis apjungia eleganciją su tvirtumą, nors būna budrus ir budrūs.

Crystal clear filmuotą medžiagą, visada.

Jis yra protingas, kad būtų sustabdyti įspėjami.1080p/20fps rezoliucija leidžia vaizdo kokybė iš YI Lauko Kamera turi daugiau tikslumo spalvos.Su H. 264 kodavimas, automatinis baltos spalvos balanso technologija ir galingas dinaminio diapazono apdorojimas, jis daro jūsų pasaulyje, net ir saugesnis.

Platus regėjimo laukas, leidžia jums pamatyti daugiau pasaulio.

Dalytis ta pačia FOV, kaip žmogaus akis, 110° plataus kampo objektyvas su 3.9 mm židinio nuotolis yra pritvirtintos prie lanksčios kalno.Pivot kamera bet kuria kryptimi, todėl jūs pamatyti visur.

Jums reikia gero miego, todėl leiskite mums guard naktį.

Nakties dangus yra gražus, bet gatvėse gali būti pavojinga, todėl leiskite YI Lauko Kameros būti ten, kad suteikti jums gero miego.12 850nm infraraudonųjų spindulių naktinio matymo palaiko automatinis spalvų jungiklio filtras mažai šviesos.Naktinio matymo ne 20fps suteikia sklandų veikimą, nr. dvasios artefaktus ir turi vizualiai atstumas iki 15 metrų.

Nop, pavojus pumpurų.

Koreguoti savo parametrus, todėl naudojant YI Home App ir YI Lauko Kamera aptinka pavojų.Aukštos galios garsiakalbius, bus nedelsiant įspėti garso sulaikyti nekviestus svečius.Niekada nėra per anksti, siekiant užtikrinti saugų pasaulį.

Bet judėjimas, tai stebėti.

Sparčiai tempas pasaulyje, tik nuraminti žmones gali aptikti ramioje judesius.Naudojant labai jautrų pažangias algoritmai, YI Lauko Kamera palaiko individualų zonos aliarmo, judesio aptikimo signalizacijos, custom laikotarpį įspėjimų ir jautrumas, pranešti jums tik tada, kai jums bus pranešta.Jos optimizuotas protingas judesio aptikimo algoritmais efektyviai sumažina greitį nereikalingų įspėjimai.

YI Debesis prideda saugumo.

Kai veikia kamera ne, svarbu užtikrinti duomenų apsaugą, užtikrinti filmuotą medžiagą ir pakankamai talpa.YI Lauko Kamera palaiko YI Debesis, teikti finansinę-pramonės lygio šifravimo, su įvairių loop įrašymo režimai 7/15/30 dienų, ir suteikia devynis skirtingus paketus galite pasirinkti iš.Nesvarbu, kas atsitiks su fotoaparatu ar namuose, jūsų filmuotą medžiagą yra saugi ir prieinama YI Debesis.Naujiems vartotojams gauti vieną mėnesį nemokamai tyrimą.Vietinės saugyklos, palaiko iki 32GB atminties linijos ir filmuoti.

Pasidalinkite savo pasaulį su savo draugais ir šeima.

Nesvarbu, kur esate, galite pasidalinti akimirkomis.Su YI Lauko Kameros , jūs galite pasidalinti on demand " live-pašarai iki 5 skirtingų žmonių.KOMPIUTERIS palaiko gyvų pašarų iki 4 įrenginiai viename ekrane.

3 metrų kabelį, supaprastina vietą, jums pasirinkti.

3 metrų maitinimo kabelis, USB prievadas ir profesinės maitinimo adapteris leidžia montuoti lengviau.Skirtingai nuo kitų lauko stebėjimo sistemos, YI nereikia jums įsigyti papildomų išplėtimo linijų, tiesiog linija, kabelinė palei sieną ir iki artimiausio elektros energijos tiekimo.

Tik 3 žingsniai, kad jums sujungtame

Tai trunka tik tris žingsnius, kad galėtumėte prijungti savo išorės vaizdą YI Home App.Tada matysite vaizdą iš bet kur ir bet kada.

Žymos: yi, apsauga, apsaugos kamera, , paslėpta kamera wifii, 4k yi, ds fotoaparatas, kamera yoosee, veiksmo kamera, outdor, kamera ip wifi, yi ak veiksmų fotoaparatas

PC/Mac YI KOMPIUTERIO PROGRAMĄ (galite Atsisiųsti iš oficialaus yitechnology.com)
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Kita Maitinimo Šaltinis
Objektyvo (mm) 3.9 mm
Naudoti Naktinio Matymo Kūdikių / Pet / Priekinio Priebučio Stebėti
spalva Balta
Garso Išvesties NĖRA
Jutiklis CMOS
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Maitinimo Šaltinis(V) 1080P IP Security Cam Wireless
Smart Funkcijos 1 Atgrasanti Signalizacija,Protingas pasiūlymas įspėjimas,Plotas įspėjimas
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Jutiklis Prekės Sony
Tipas IP Kameros
Modelio Numeris YI Lauko Kamera
Saugojimas YI Debesis,saugojimo Vietos (8-32GB, palaiko atgal iki MI Aparatūros Maršrutizatorius
Sienos Laikiklis Lubų
Svoris 252g (camera/mount/cable)
Energijos Sąnaudos(W) Maitinimo Šaltinis
YI Namo vaizdo Kameros (Ios7.0 arba Android 4.4. Wi-Fi IP Patalpų Apsaugos Sistema su Judesio Aptikimas
Smart Funkcijos 2 APP/VNT multi prietaisas bus,Prietaisas/Sąskaitos bendrinimo
Matmenys (L x W x D)(mm) 132x68(Skersmuo kalno 70mm)
Prekės Pavadinimas yi
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Žiūrėjimo Kampas 110°
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Stilius Bullet Fotoaparatas
Sertifikavimo CE
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Technologijos Centrinis
Maitinimo Šaltinis Normalus
Kilmės KN(Kilmės)
TF Kortelė 32G TF Kortelė
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Sandėliavimo paslaugos Avaliable Taip YI Debesų " Paslauga
už 802.11 b/g/n2.4Ghz Wifi iOS, Android, PC App
Įrengimas Lubų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų