AMUDB 1080P PTZ IP Kamera Lauko Speed Dome Belaidžio Wifi Saugumo Pan Tilt 8X Digital Zoom Tinklo Stebėjimo kamerų

€30.00

€46.16

-35 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1. Paramos centrinis/Full Naktį Vaizdas, spalvos, naktinio matymo, yra aiškus; 2. Trys režimai, preview, lempos full/infraraudonųjų spindulių naktinio matymo/ dvigubas šviesos įspėjimas; 3. PTZ: pasisuka 270 laipsnių į kairę ir į dešinę ir sukasi 200 laipsnių vertikaliai; 4. Aliarmo režime vartotojo nuostata: "PASIDARYK pats" pasirinktinis nustatymas katilėlis; 5. Humanoidų aptikimas: maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, elementas suaktyvina nėra signalo; 6. Pritaikyti naujus garsiakalbius(4w) su garsiai apimtis, jums nereikės nerimauti apie Dviejų krypčių pokalbių garso nėra aišku ; 7. Dual 5DB Antena siunčia signalus, didelis pelnas dizainas, ir signalas yra didesnis ir stipresnis; 8. Paramos H. 265 Protokolą, taupymas, stabilesnės ir patvaresnės; 9. Trys prijungimo būdai: AP hotspot tiesioginį ryšį / Wireless WiFi connection / Pareikšti tinklo prievadą, laidinis ryšys; 10. XMEye savarankiškai sukūrė RTS debesies architektūra, kuri yra greitesnis ir peržiūros yra labiau stabili; 11. Išskirtinis patentuotas sferiniai terminio apdorojimo, gali veiksmingai mažintitemperatūra.AMUDB Mini PTZ Wi-fi IP Kamera

Savybės:

Vidutiniškai 30 laipsnių daro kameros darbas yra stabilus. 12. Paramos ONVIF protokolo diktofonas pridėti; CMS kliento kompiuterio išsaugoti ir atkurti realiu laiku;

Smart Dual Šviesos Šaltinis

Built-in 4Pcs Baltas LED ir 4Pcs IR šviesos DIODAS .Stebėti judančius objektus, automatiškai apšviesti.Tai įspūdingas mažai ginklas kovoje su nusikalstamumu.Nereikia nerimauti, dieną ar naktį, Aktyvinti spalva naktinio matymo kartą aptikti judėjimas.

Humanoidų Nustatymo

Paramos kordono & perspėjimo zonos užsakymą aptikti nustatymas, Sumaišykite, linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus forma.

Rajone Aptikti,Kirsti Linijos Aptikti,Objekto neteko aptikti

paramos AI Žmogaus kūno aptikimo, ji gali naudoti kaip Rajone Aptikti,Kirsti Linijos Aptikti,Objekto neteko aptikti (jūs galite pasirinkti šią funkciją arba pasirinkti automatinio sekimo funkcija, jie negali dirbti tuo pačiu metu),

PTZ Kontrolė pagal PROGRAMĄ

Kamera galvos yra sukiojamomis su 270°keptuvę ir 90°pokrypio.Jūs galite kontroliuoti tai per app ir gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namą.

Dvipusis Garso

Pastatytas aukštos kokybės mikrofonas ir garsiakalbis, įrašyti video su balsu dabar, taip pat galite pasikalbėti su savo gerbėjams.

Motion Detect, Kvapų, Tvarkaraštis,Perspėjimas

Paramos motion detect, Budrus, Tvarkaraštis, kvapų.jis gali detecte ir įrašyti bet kokią įtartiną judėjimą įmestas į fotoaparatas " eye (Atviras judesio aptikimo įrašymo režimas gali sutaupyti vietos) , paliekant vagys ir plėšikai niekur norėdami paslėpti.Kvapų srityje, kad norite, tik saugoti savo akis ant svarbi sritis.

8X Skaitmeninis Priartinimas

Gali būti išplėsta vaizdą iki 8 kartų. (tai yra tiesa, internete vaizdas priartinamas dėl app,prašome priminti: tai nėra optinis priartinimas)

AP Režimą WiFi Hotspot

paramos wifi hotspot, filmuoti ir peržiūrėti, nuo telefono be ju.

Easy setup Multi-Platform

Paramos vaizdas iš "iphone", "Android", "windows", CMS, Mac LSS naršyklę pagal ip adresą, naršyklės, kurią p2p interneto xmeye.net.

2 Būdai Įrašymas

Fotoaparatas palaiko iki 128 gb TF kortelių vietos atsarginės kopijos ir taip pat suteikia debesų saugyklos paslauga(Reikia mokėti papildomą mokestį)

Pakuotės Turinys

1*PTZ IP Kameros 1080P 1* Maitinimas: DC 12V 2A (ES/JAV/jungtinė karalystė/AS Pasirinktinai ) 1*Varžtas Vairuotojas (Įdėkite SD Kortelę ) 1*Greitas Naudotojo Vadovas 1*Varžtai SD Kortelė neprivaloma

Žymos: camera dome (lauko wifi, 12mp ip, 8x lcd, TOPCAM, lauko cctv hd 1080p wi-fi ip kamera, kamera ip lauko ptz, 1 mln. originalas, onvif ptz, 8x ekranas, ip kameros

Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
spalva Balta
Matmenys (L x W x D)(mm) 8.2*8.2*16cm
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Palaikomos Operacinės Sistemos Windows 2003
Stilius Dome Kameros
IR Atstumas(m) 30m
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Jutiklis Prekės Sony
TF Kortelė NĖRA
Maitinimo Šaltinis Normalus
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Jutiklis CMOS
Tipas IP Kameros
Technologijos Visos Tilt Zoom
Megapikselių 2MP
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Modelio Numeris AMUDB-PT16W-20
Garso Išvesties Dvipusis Garso
Prekės Pavadinimas AMUDB
Energijos Sąnaudos(W) 12V2A
Ryšiai Wifi
Įrengimas Pusės
Žiūrėjimo Kampas 360°
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Sienos Laikiklis Pusės
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų