2019 Naujos Sandisk pendrive Cruzer Kibirkštis usb flash 16GB pen drive 32GB USB Flash Drive 64GB Atminties kortelė, USB 2.0 128GB

€5.27

€10.32

-48 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

RODUCT DUOMENYS Turimi pajėgumai: 16GB, 32GB, 64GB, 128GB Veiklos/greitis: 10 Klasė, rašyti greitis mažesnis Matmenys: 1.9 x 0,7 x 0.3 į (48.05 x 18.06 x 7.7 mm) Darbinė temperatūra: 32° - 113° F (0° – 45° C) Saugojimo temperatūra: 50° - 158° F (Nuo -10° – 70° C) Suderinamumas: USB 2.0 Apytikslis Naudingasis Talpa: 16 GB=apytiksliai 14GB~14.6 GB, 32 GB=apytiksliai 28GB~30GB 64GB=apytiksliai 58GB~60GB 128GB=apytiksliai 115GB~118GB 1. Rašyti ratai standartinis USB 2.0 kaupiklius (iki 4 MB/s, Rašymo Greitis).USB 2.0 prievadas reikia.Remiantis vidaus tyrimai; veiklos rezultatų, gali būti mažesnė, priklausomai nuo pagrindinio prietaiso. 1 MB=1,000,000 baitai. 2. 1 GB=1,000,000,000 baitai.Realių vartotojų saugojimo mažiau.

Sukurta Eiti Visur, Kur Jums Eiti

Išlaikyti savo turinį su jumis naudojant Cruzer Kibirkštis, USB 2.0 flash drive.Capless, kompaktišką ir aptakaus, tai flash drive yra suprojektuotas su built-in paketų prižiūrėtojų raktinę linijos taip, kad ji gali likti su jumis visur jus eiti.Į Cruzer Kibirkšties "flash" atmintinė yra suderinama su " Mac " ir PC sistemoms, ir pajėgumai yra nuo 16 gb iki 128 GB.* Nesvarbu, verslo, mokykla, arba laisvalaikio, jūsų failai visada būti pasirengę, kai jums jų reikia.

Išlaikyti Savo Turinį Su Jumis

Į Cruzer Spark "USB flash drive" grakščių formų dizainas funkcijos paketų prižiūrėtojų raktinę linijos, todėl jis gali lengvai keliauti su jumis visur.

Veikia Su PC ir " MAC " Kompiuteriams

Nesvarbu, ar esate PC arba " Mac "kompiuterio vartotojo, jūsų failai yra suderinama su Cruzer Kibirkštis USB "flash" atmintinę.

Paprasta, Capless Dizainas

Į Cruzer Kibirkštis™ USB flash drive yra vienas savarankiškas kūrinys, todėl nėra bžūp prarasti savo kelionių.

Teisę Sumą Vietos

Į Cruzer Kibirkštis USB "flash" atmintinę yra pajėgumus iki 128 gb*, leidžia jums laikyti failus, kurių jums reikia ir turinio, kurį su meile jums.

DUK

Mano USB diskas yra suformatuotas neteisingai pajėgumą.Kaip aš galiu formatas mano USB diską tai originalus pajėgumą?

Atsakomybės apribojimas Pastaba: naudojant Trečiųjų Šalių Programinę įrangą arba Interneto Svetainių, Mes rekomenduojame naudoti " HP USB Disk Format Priemonė formatas SanDisk USB atmintines.Formatavimo su HP USB Disk Storage Format Tool bus atkurti USB atmintinę į pradinį pajėgumą.Be to, "Windows" kompiuteryje šis įrankis leis jums formatą USB atmintines, 64GB ir aukščiau į Fat32 failų sistema, skirta naudoti aplinkoje, kuri nėra suderinama su exFat failų sistemos.Pastaba: Formatavimo ištrina visus duomenis ratai, būtinai pasidarykite duomenų atsarginę kopiją prieš formatuodami.

Kaip man formato mano ratai arba prietaisą, naudodami Disko Valdymas?

1. Atidarykite kompiuterio valdymą konsolės Prieiga prie Kompiuterio Valdymo Konsolės 2. Dalyje Saugykla spustelėkite Disko Valdymas kairėje pusėje.

Kaip aš galiu susigrąžinti nuotraukas iš atminties kortelės, kuri tapo neįskaitomas?

SanDisk garantija nenumato kompensacijos už duomenų atkūrimo paslaugas.Tai yra konkrečiai nurodyta mūsų garantija.Su SanDisk garantija apima ir pats produktas, tačiau neapima jokių nuostolių dėl duomenų praradimo.Rekomenduojama reguliariai atsargines kopijas visų savo duomenis ir nuotraukas.

Kodėl aš negaliu perkelti 4 GB arba didesnis failą į savo USB atmintinę ar atminties kortelę?

Tai yra dėl to, FAT32 apribojimas.Failus didesnius nei 4GB NEGALI būti laikomi ant FAT32 volume.Formatuodami "flash" atmintinę, kaip exFAT arba NTFS bus išspręsti šią problemą.

Prekės informacija

Kiekvieną dieną, milijonai žmonių skaičius efektyvumo, kokybės ir patikimumo SanDisk-firminių produktų.Nuo svarbius dokumentus, kad tauriųjų nuotraukos, daug ką mes vertė yra saugomi skaitmeniniu būdu.Mes esame pirmaujanti saugojimo prekės pagrindinių rinkų.SanDisk-firminių saugojimo sprendimus galima rasti šimtus tūkstančių parduotuvių visame pasaulyje.

Žymos: goldenfir ssd, SanDisk, cle usb 256 eiti, antspaudas usb flash drive, garbė, usb c memory stick, canon blykstė, lonati usb raktas, mino prasideda usb atminties, kuvo memory stick

Patekimo į rinką laikas 2018 Metai
Sąsajos Tipas USB 2.0
Modelio Numeris SDCZ61-016G
Stilius Stick
Pakuotė Taip
Produkto Svoris 15g
Šifravimas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Tipas Flash Diskas
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas SanDisk

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų