Karšto Pardavimo 12 Vienetų Balta Helovinas Moliūgų Polistirenas, Polistirolas, Putų Dekoro Balta Helovinas Namų Puošybai Accessories

€6.64

€7.81

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: dirbtinės moliūgų yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų, plakti plastikiniai, rankų jausmas, klijai, kt. išvaizdą yra realus, ir produktas yra daugkartinio naudojimo.

2、Imituojamas Moliūgų: išvaizda ir dydis, ir ornamentas yra tas pats kaip ir tikrų daržovių, sunku atskirti, true ir false, be atidžiai stebėti ar svorio matavimas.

3、Patvarus: sumodeliuoti moliūgų nebijo susidurti, nebus pertraukos, bus ne supus, nebus blogesnė, bus ne dvokia, o ne valgyti.Nesvarbu, atvirame ore, aukštos temperatūros, vėjo stiprumo poveikio, saulės spindulių ir kitų aplinkos neturi įtakos normalios vaizdo efektus.

4、Kontrolinis sąrašas: Yra 12 baltos spalvos moliūgai iš įvairių dydžių, nuo 2,5 iki 4 cm skersmens.Šie baltos spalvos moliūgai gali būti naudojama siekiant sukurti derliaus nuėmimo sezonas scenoje.

5、Platus: Puikus rekvizitai Padėkos, Helovinas, Kalėdos, fotografija, ir jūs taip pat gali papuošti jūsų stalo ar židinio su šių gražių moliūgai.

Specifikacija:

Pavadinimas: 12pcs Modeliavimas Moliūgų Helovinas, Padėkos Apdaila

Medžiaga: ekologiškas plastikas

Dydis: apie 6-10cm/2.36-3.94 colių skersmens

Svoris: apie 210g

Pakuotės dydis: 31*26*5cm

Įpakavimas: opp krepšys

Pritaikymas vietos: biure, namuose, fotografija, modelis kambarys, baldai, parodų salė, virtuvės reikmenys parodų salė, šaldytuvas vaizdinės reklamos, lauko reklamos, pramogų vieta, parodų salė, sodas, aikštė

Pakavimo Sąrašas:

Baltos spalvos moliūgų*12pcs

Žymos: helovinas žaislas apdaila, didelis moliūgų papuošalai, lokys polistirolas, helovinas moliūgų, polistirolas, polistirolas, skaičiai, gyvūnai, , polystyren, moliūgas vaza, derocacion helovinas apdailos, kamuolys polistirolas

Savybės 4 festivalio puošmena
Funkcijos 2 Moliūgų Ornamentu
Modelio Numeris HELOVINAS
Medžiaga Latekso
Proga HELOVINAS
Funkcijos 3 "PASIDARYK pats" Rekvizitai
Funkcijos 1 helovinas apdailos
modelis AUGALŲ

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų