AKKO3061 Neon Mechaninė Klaviatūra 61 Klavišų Gateron Jungiklis RGB Apšvietimas Bluetooth5.0 Belaidžio PBT Keycap Kompiuterinių Žaidimų Klaviatūra

€82.11

€103.94

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

◆ Gateron jungiklis (taip pat vadinamas G jungiklis) yra vidutinę gyvenimo trukmę apie 50 mln. paspaudimų ant vieno jungiklio, kuris gali suteikti jums įdomus ir ilgalaikę patirtį.

◆ RGB apšvietimą.Klaviatūra turi apie 16,8 mln. spalvų, apšvietimo, daugiau nei 10 rūšių apšvietimas poveikis gali būti koreguojama, ir ji taip pat palaiko pritaikymas.Jūs galite nustatyti savo šviesą pridėti spalvų į gyvenimą

◆ Jis gali būti naudojamas įvairių prietaisų ir yra universalus keletą sistemų.Klaviatūra gali įsiminti 3 "bluetooth" prietaisų, ir palaiko staliniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, ir mobilieji telefonai ir tablečių.Naudojant sparčiuosius klavišus, galite greitai pereiti tarp prietaisų.

◆ bluetooth 5.0 dėžė, stabilus ir patikimi.Naudojant "bluetooth" 5.0 perdavimo technologija, ji yra stabilesnė ir patikimesnė nei "bluetooth" 3.0 perdavimo ir energijos sunaudojimą, taip pat mažesnis.

◆ Kompaktišką klaviatūrą.Jis priima 60% maketavimas ir kompaktiško kūno ilgis-apie 11.5 cm, kuri neužima vietos.Taip pat nešiojamas įvesties įrenginys, galite įdėti į jūsų kompiuterio krepšys.

◆ Didelės talpos ličio baterija trunka ilgą laiką.Klaviatūra turi įmontuotą 1800mAh ličio baterija.Išjungus apšvietimas gali suteikti jums su apie 90 valandų baterijos veikimo laikas, ir posūkio apšvietimas gali suteikti apie 12 valandų baterijos veikimo laikas, po kiekvieno pilno įkrovimo.

◆ Atskiros klaviatūros ir duomenų kabelis.Naudojimo Tipas-C sąsaja, nuimamas dizaino klaviatūros ir duomenų kabelis, lengva naudoti, lengva išardyti ir surinkti, taip pat parama Tipo, C Tipo-C sąsajos kabelis

◆ Individualų PBT keycaps, patogiai jaustis.Siekiant geriau jaustis, mes pasirinkite PBT keycaps apie 85% PBT medžiaga.Paviršius yra sausas ir nėra lengva paslysti, suteikiant jums patogią liesti jaustis.

◆ Visus mygtukus, be konfliktų ir greitą atsakymą.Visi raktai yra ne konfliktas, milisekundės įėjimas, milisekundės atsako, greitas įėjimas vienu mygtuko paspaudimu taip pat reaguoja greitai, jokių konfliktų.

◆ Klaviatūrą palaiko full-pagrindinių makro programavimas, ir jūs galite nustatyti žaidimo combo būti saugomi klavišus, kad padėtų jums sukelti įgūdžius su viena svarbiausių ir laimėti su vienu paspaudimu.

◆Turtingas multimedijos funkcijos klavišus, kad operacija lengviau.Kompaktiškas dydis, nereiškia, kad jis prarastų savo turtinga funkcijas.Galite naudoti Fn klavišą derinys norėdami reguliuoti garsumą, arba atidarykite skaičiuoklė, kuri padės jūsų operacija lengviau ir greičiau

Techniniai duomenys:

Modelis: Neon 3061

Pavadinimas: Akko 3061 Neon RGB "bluetooth" mechaninė klaviatūra

Spalva: Violetinė

Prisijungimo būdas:

Paramos 5.0 "bluetooth" belaidžio ryšio / USB Type-C laidinis ryšys

Skaičių klavišus: 61 klavišai

Jungiklio tipas:

Gateron orange jungiklis / Gateron rožinė jungiklis / Gateron baltas jungiklis

Pereiti laikas: Apie 50 mln. spustelėkite

Keycap medžiaga: 85% PBT

Keycap procesas: Dviejų spalvų liejimo

Keycap tipas: VYŠNIŲ profilis

Sąsaja: Nuimamas Tipas-C sąsaja

Baterijos talpa: 1800mAh

Multimedijos sparčiuosius klavišus: Parama

Makro apibrėžimas: Parama

Apšvietimo spalva:

Apie 16,8 mln. spalvų RGB apšvietimu, 10 rūšių apšvietimo efektai

N-Key: Parama

Grąžinimo norma: 1000Hz

Dydis: Apie 292*101*37mm

Svoris: Apie 500g

Sistemos palaikymas: MAC OS serijos / Windows / Linux (kai kurios sistemos palaiko tik įvesties ir nepalaiko specialias funkcijas)

Pakuotė:

- 1 x 61 klavišų Mechaninė klaviatūra

- 4 x Papildomi keycaps

- 1 x Type-C USB duomenų kabelis

- 1 x dangtelis nuo Dulkių

- 1 x Klavišą, kamščiatraukis

- 1 x Vartotojo vadovas

Žymos: gk61 klaviatūra, kalnų amatininkas keycap, led rgb, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, klaviatūros keycap, gateron, keycap pbt, teclados mecanicos, fr pbt keycap

Klaviatūra Standard Mini Klaviatūra
Stilius žaidimų
Kalbos lietuvių
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Kilmės KN(Kilmės)
Riešo Parama No
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Prekės Pavadinimas LEORY
Sertifikavimo CE
Veikimo Stilius Mechaninė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų