Robotime "PASIDARYK pats" Mediniai Miniatiūriniai Lėlių 1:24 Rankų darbo Lėlės Namas modelių Kūrimo Rinkiniai Žaislai Vaikams Suaugusiųjų Lašas Laivybos

€13.82

€20.63

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、PASIDARYK Pats: Tiksliai kalbant, mielas namas nėra skirtas būti žaidžiamas, bet kolekcines, pastatų ar namų puošybai po apdailos.Jis ateina su dalių, reikia surinkti "PASIDARYK pats".Asamblėja yra tinkami žmonės, vyresni nei 14 metų, puikus būdas bendrauti su paauglių ar suaugusiųjų ir puikus projektas praleisti laiką.

2、Aukšta Kokybė: Medžiagos, yra geros kokybės, baldų ir kitų medinių gabalai yra tiksliai iškirpti taip, kad jie tilptų kartu teisingai.LED šviesos,augalai, ornamentas, baldai yra gana realus ir protingai suprojektuoti, yra verta kainą, jei jūs ieškote malonumą.

3、Puiki Dovana: labai puiki dovana ir kolekcionuojamų, kurie naudojasi amatų ir figūrėlės, dėžutės pats atrodo kaip dabartis - labai gražus ieškote!Jūs galite tai padaryti sau, kad dovana, prasmingiau.Gali būti sudėtinga pirmą kartą statybininkas, bet jums bus gauti džiaugsmas, kai baigsite jį.

4、anglų Vadovas: Mes norime paskatinti jūs jį lengva surinkti, tik šiek tiek kantrybės.Atspausdinta lape buvo įtraukta į raskite sunumeruoti dalys, ir anglų vadovą su detaliais ir spalvoti paveikslėliai padės jums, kaip tai padaryti, žingsnis po žingsnio.Dar daugiau.

5、Platus: "PASIDARYK pats" lėlių namelis yra ideali Gimtadienio/Kalėdų/Valentino Dienos dovana savo meilužio, šeima, vaikai, draugai,ir ji gali išreikšti savo didžiosios meilės, nes ji padarė sau.Jums reikia parengti silikoninis skystis, klijai ir du vnt. baterijų patys.

Savybės:

1. Secret garden paslėptas mieste.

2. Dizaineris sakė: Gėlės ir meilė yra dažnai neatsiejami dalykai.Kavos namai alsuoja žaluma ir gėlės, saulė, gaivus gėlių aromatas, leis žmonėms pamiršti, stumdymasis ir šurmulio ir turėti ramią akimirką.

3. Su LED šviesa ir baterija lauką pereiti.

4. Idealus gimtadienio/Kalėdų/Valentino dienos dovanų mėgėjams, šeimos, vaikų, draugų, kadangi jis yra pagamintas pagal save, ji gali išreikšti savo gilią meilę.

Savybės:

Naudojimas: dekoracijos, dovanos

Pavadinimas: PASIDARYK pats Gėlių Kavos Namai

Medžiaga: mediena + medžiaga + plastikas

Priedai: medžiagų rinkinys, LED šviesos, dulkių dangtelį, ir tt

Gatavo produkto dydis: apie 28*25.3*20.5 cm/11.02*9.96*8.07 į(rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek tolerancijos)

Pakuotės dydis: apie 33*28.3*7cm/12.99*11.14*2.75 į

Pakavimo Sąrašas:

1* "PASIDARYK pats" Gėlių Kavos Namai

Pastaba:

1. 2 AA baterijomis (be baterijos), be klijų bei gamybos įrankiai.

2. Dalis rinkinio paketą, klientas turi surinkti patys.

Žymos: 3d architektūros galvosūkiai, "pasidaryk pats" lėlių namelis, jvc lempos, "pasidaryk pats" rinkinys lėlių namelis, dekoro medinis, blyth, lėlių mokykla, suaugusiųjų lėlių namas, miniatur namas, kalėdų lėlių namelis

Modelio Numeris "PASIDARYK pats" Miniatiūrinės Gėlių Kavos Namai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
modelis NĖRA
Proga Vaikų Diena

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų