1 VNT Nuogas Lėlė su Spalvos Plaukų, Galva 1/6 Lėlės 12 Bendras Juda Įstaigos "PASIDARYK pats" Žaislai, Aksesuarai Gimtadienio Dovana Girl

€3.29

€4.11

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1 VNT Nuogas Lėlė su Spalvos Plaukų, Galva 1/6 Lėlės

ATOSTOGŲ DOVANŲ- ( Gimtadienio Dovana, padėkos Dienos Dovanų, Kalėdų Dovana, už Atlygį ) Mados drabužiai ir priedai, skirti jūsų mergaitės.Taip pat galima naudoti kaip kolekcines sau. ✅UCANAAN specializuojasi rankų darbo lėlės drabužių, aksesuarų ir kitų lėlės produktus.Žr. skyrių "Specialūs pasiūlymai ir produktų akcijos" ir jūs galite gauti dar daugiau siūlo.KĄ TU GALI GAUTI - 1 vnt nuogas lėlė su 1 3D akių spalva plaukų, galvos ir 2 vnt suknelės(Atsitiktinis Stilius) SAUGUS KOKYBĖS, Saugios ir netoksiškos medžiagos užtikrina vaikų sveikatai.Mūsų gaminiai yra gaminami griežtai pagal ASTM F963 Žaislų Saugos ir taip pat buvo patvirtintas Cpsia,ASTM F963 Degumo Bandymas.UCANAAN KLIENTŲ aptarnavimo KOMANDA - Mes tikrai rūpinamės savo klientų patirtį ir produkto patirtį ir skirta savo pilną pasitenkinimą.Jei turite bet kokių klausimų ir patarimų, prašome palikti mums žinutę arba diagramos internete.

1.Pristatymas

Laivybos laikas yra apie 15-60 darbo dienų Kinija Post & www.dazasvydziomusiai.lt Standarto .Kaip kurjeris,oro ir vietos papročius,gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi.

2.Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per Alipay arba Paypal čia.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3.Atsiliepimai

Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums, jei esate nepatenkinti mūsų produktai andservices.Prašome pateikti mums Penkių žvaigždučių,Tai yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą.

4.Kiti Politikos

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Žymos: lėlės bendras plastiko, Lėlė 30cm, turėti bendrų, lėlės bendras, bendras žaislo, bendras plastiko, amigurumi bendras, 30 cm lėlės, blyth įstaiga, bodi lėlės

Prekės Pavadinimas NanHan
Tipas Priedai
Lytis Merginos
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Matmenys Apie 30cm (1/6)
Įspėjimas iki 3 yesr senas
Lėlės Kūno 12 Bendras Kūno, DIY, Žaislai
BJD/SD Požymis Priedai
Medžiaga Plastikiniai
Mfg Serijos Numeris Mados
SAUGUS KOKYBĖS saugios ir netoksiškos medžiagos užtikrina vaikų sveikatai.
Plastiko Tipas PVC
Forma 1/6
Atostogų dovanų Gimtadienio Dovana, Kalėdų Dovana,Fashio lėlės priedai jūsų mergaitės
Kilmės KN(Kilmės)
KĄ JŪS GALITE GAUTI 1 Nuogas lėlė su Spalva Vadovas +Atsitiktinis Stiliaus 2 komplektai lėlės suknelė
Modelio Numeris UB010207

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų