12 Ryšulėlių Dirbtinis Levandų Žiedų Lauko Dirbtiniais Gėlių Dekoracija Atsparus UV Nr. Išnyks Dirbtiniais Plastikiniai Augalai, Sodas

€10.11

€14.04

-27 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

3 Spalvos, Pakuotėje 12 Dirbtinis Levandų, Puokštės - Kiekviena levandų gėlių yra maždaug 36 cm / 14 cm aukščio, iš viso 12 vynuogių kekės, 4 geltonas levandų kekių, 4 violetinės levandos ir jų kekės 4 fuksija levandų kekės.

Tikroviškos Išvaizdos: Kiekvienas levandų pluoštas suteikia išvaizdą, tikras, natūralus gėlių.Dirbtinės gėlės yra praktiška alternatyva nekilnojamojo gėlės ir liks švieži ir gana metai po metų.

Augalų atsparus UV realus levandų žiedų ant Priekinio Priebučio, Kieme, Priekiniai Kiemas, Sodas, Balkonas, Palangės, Vidaus ir Lauko ...Jie gali gyventi bet kur ir nereikia priežiūros ar šėrimo, kada nors!išnyks ir neblunka!

Sintetinių levandų gėlės yra sezonas ištisus metus ir gali būti apipurškiami aromatai išlaikyti savo namų aromatingas.Plius, jie bus amžinai, ir jie labai mažai priežiūros, tačiau jie vis dar nuostabus - jie atrodo šviežia, kaip ir anksčiau!

Natūraliai atrodančius gėlės niekada nejaugi ir gali būti perdirbamas, visada ryškus ir spalvingas.Nereikia vandens ar tręšti, tiesiog nuvalykite dulkes, kai jis purvinas.Ir jis yra bekvapis, nereikia nerimauti dėl žiedadulkių alergijos.nereikia jaudintis, kad jis yra išėjęs iš mados, pavyzdžiui, džiovintų levandų.

Techniniai duomenys:

Ypatybė:

Šių dirbtinių levandų žiedų bus gražiai atrodo ant jūsų stalų, ir sunku pasakyti, jie yra dirbtiniai.

Romantiška spalvų, galite sukurti romantišką atmosferą, levandų žiedai yra puikus pasirinkimas vestuvių, sužadėtuvių apdaila.

Medžiaga: plastikas

Spalva: Violetinė, fuksija, geltona

Dydis: apie ne didesnis kaip 36 cm ilgio

Komplektą sudaro:

4 x violetinė dirbtinis levanda

4 x fuksija dirbtinis levanda

4 x geltonas dirbtinis levanda

Pakuotė:

12 Ryšulėlių Dirbtinis Levandų Žiedų

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.

Žymos: varna masalui, sodo skydelis, lauko dirbtiniai augalai atsparus uv, sodas, privatumo, gėlių skrybėlių dėžutės cardbord, juoda varna, lauko dirbtiniai augalai uv apsauga, christys skrybėlių dėžutės, fd e, ef fuji

Medžiaga Plastikiniai
Proga Gimtadienis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OOTDTY
spalva Violetinė, fuksija, geltona

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų